Ειδικά θέματα > Ηχογραφήσεις και Στούντιο
προβλημα με export.τα φωτα σας please!
panixgr:
--- Παράθεση από: vigier στις 26/04/20, 19:21 ---πως να το στειλω?αφου ότι βγει από το daw είναι χαλι.το χαλι μπορω να το στειλω.τoυ daw?
--- Τέλος παράθεσης ---
το export τι φόρματ είναι (wav? ogg? aiff ? .au?)? αυτο το χάλι ειναι το πρόβλημά σου, ανέβασε το κάπου να το κατεβάσω.
vigier:
καλημέρα.σας ευχαριστω για το χρονο σας.το ελυσα το πρόβλημα.εφταιγε το γαμ...,το ξεφτ....,το μπ..... το asio.το εστειλα και ησυχασα.ξερω ότι αλλοι είναι ευχαριστημένοι και δυστυχως τους ακουσα.'asio,asio,ο καλυτερος τροπος...τα @@ μου κουνιουνται...εμενα μου εκανε αυτό το πρόβλημα και δεν ξερω γιατι παρολο που παλεψα ολες τις παραμέτρους του.τεσπα.να ειστε καλα και παλι σας ευχαριστω για το χρονο σας.αι λοβ γιου
panixgr:
--- Παράθεση από: vigier στις 27/04/20, 10:22 ---καλημέρα.σας ευχαριστω για το χρονο σας.το ελυσα το πρόβλημα.εφταιγε το γαμ...,το ξεφτ....,το μπ..... το asio.το εστειλα και ησυχασα.ξερω ότι αλλοι είναι ευχαριστημένοι και δυστυχως τους ακουσα.'asio,asio,ο καλυτερος τροπος...τα μου κουνιουνται...εμενα μου εκανε αυτό το πρόβλημα και δεν ξερω γιατι παρολο που παλεψα ολες τις παραμέτρους του.τεσπα.να ειστε καλα και παλι σας ευχαριστω για το χρονο σας.αι λοβ γιου
--- Τέλος παράθεσης ---
να φανταστείς το είπα παραπάνω περί ASIO χωρις να το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.... microsoft... ο κόσμος του παραλογισμού..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση