Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Ermac

Σελίδες: [1]
1
Όχι ρε διαολε. Πολυ νέος, πολύ κρίμα. Φάρος αληθειαs και ουσίας οι στίχοι του μέσα στη κιμαδομηχανή των "μαγαζιών"...

2
Νομίζω πως η δική μου μου φαίνεται η ομορφότερη...


3
Ο γείτονας μου ο Peter (τρελό παρτάλι... ;D ) έχει τον Blackstar HT 20 και από καμπίνα παίζει με αυτή.

Είναι ακριβή βέβαια για τα λεφτά που διαθέτεις αλλά αν πιάνω σωστά την περιγραφή σου σίγουρα θα πάρεις τον ήχο που θες.

Παίζει με μια Jackson Kelly αν αυτό βοηθά και 1-2 πετάλια (wah και μάλλον booster).

Δεν έχω εμπειρία με κάποια 2 x 12 πιό οικονομική απ' την Traynor... :-\

4
Ebay και Αμερική είναι μακράν η φτηνότερη λύση για μένα. Τα ελληνικά τελωνεία είναι λίγο...ότι κάτσει. Πάντως μια δεκάδα η ντουζήνα πακετάκια δε μπορεί να είναι πολύ πάνω απ'το αφορολόγητο.Εμένα μου τις στέλνει ο αδερφός μου απο Αμερική και γλιτώνω το τελωνείο που δεν αστειεύεται (Αγγλία), αλλά ποτέ δε μου τις κερνάει! ;D Γενικά πάντως για Ernie Ball ή Daddario που χρησιμοποιώ μου βγαίνουν γύρω στις δυόμιση λίρες το πακέτο. Νομίζω ότι τρία, τριάμιση ευρώ ανά πακέτο είναι σούπερ.

5
Ενισχυτές / Απ: Egnater Renegade
« στις: 06/07/11, 11:41 »
Ξέχασα να γράψω ότι ο αδερφός μου παίζει με μια  ESP Horizon(βολικότατη αλλά κακάσχημη :D ), η οποία "ταιριάζει" πολύ με τον Renegade (aπ'ότι με τον JTM 45 που υπήρχε στο ίδιο δωμάτιο, για παράδειγμα).

Αυτά!

6
Ενισχυτές / Απ: Egnater Renegade
« στις: 06/07/11, 11:08 »
Γειά σου φίλε Rockdude και καλησπέρα σε όλους, πρώτο ποστ! :shake
Δεν ξέρω κατά πόσον θα σε βοηθήσει η εμπειρεία μου με τον Renegade. Είναι ο βασικός ενισχυτής του αδερφού μου αλλά halfstack και όχι combo, και με αλλαγμένα μεγάφωνα (κάποια Eminence αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιά).
Είναι πολύ εύκολο να "χαθείς" μπροστά σ' αυτό το panel αν είσαι της σχολής "λίγα και καλά"! Ο ενισχυτής πάντως έχει φοβερές δυνατότητες. Εμένα στα ελαφρά σπασμένα καθαρά με ικανοποίησε σχετικά (περισσότερο στα 18 W απ' ότι στα 65, στα 65 μας ξύριζε για να πάρω τη χροιά που ήθελα  :-P ). Εκεί που θεωρώ οτί λάμπει είναι στα fusion προσανατολισμού γκάζια. Δεν είναι καθόλου ο ήχος μου αλλά παραδέχομαι ότι ο συγκεκριμένος Renegade τα απέδιδε απίστευτα (σκέψου Vai, Petrucci, MacAlpine).

Ξαναλέω, δεν έχω παίξει τον combo και δεν τον έχω παίξει με τα δικά του ηχεία. Οποσδήποτε καλή επιλογή στα λεφτά που κοστίζει.

Σελίδες: [1]