Σπανια με πιανει ενας πονος σε ολο μου το forearm (δεν ξερω πως λεγετε στα Ελληνικα, η μαλλον εχω ξεχασει, ολο το χερι απο τον καρπο μεχρι τον αγκωνα δλδ) και αρκετες απο αυτες της φορες ειναι μετα απο αρεκτη ωρα παιξιματος κιθαρας, η αμα εχω καιρο να ασχολιθω αρκετα και παω κατευαθειαν στα βαθια και πολυ ωρα, αλλα καμια φορα και χωρις να εχω πιασει καν την κιθαρα ολη μερα. Παντα οταν γινοταν αυτο εβαζα κατι στο χερι να το κραταει ψιλο-ζεστο, εκανα καπιες διατασεις του εκανα λιγο σαν μασαζ και φυσικα παραταγα την κιθαρα και οσο το δυνατων λιγοτερο πληκτρολογιο (σημ, χρησιμοποιω παραπολυ το ημερολογιο καθημερα) Συνιθος μεχρι την επομενη μερα (η και μεσα στην ιδια) ολα μια χαρα, καμια φορα μου πειρε και 2 μερες.
Τελευτεα συνιδιτοποιησα οτι τα εχω παρατισει καπως, απλα παιζω συνεχια τα ιδια και τα ιδια, ετσι εκατσα και αρχισα ξανα καπιες ασκησης, με χαλαρο παντα ρυθμο και μπηκα σε ενα ψιλο-προγραματακι. Εχτες ομως με επιασε κατι και εκατσα να μαθω το σολο το walk. Βεβαια δεν ειμαι τοσο ανετος ωστε να το βγαλω ολο με την μια, εμαθα την πρωτη φαση και εκατσα και το επαιζα παρα πολυ ωρα (μπορει να ητανε 2 ωρες, μπορει να ητανε και 5, δεν ξερωαπλα εχασα την επαφη.. Οχι συνεχομενα βεβαια, με διαφωρα διλιματα, μικρα και μεγαλα) οσπου καπια στιγμη με επιασε παλι αυτος ο πονος, Εβαλα παλι ενα απο αυτα που ειχε και ο james Hetfield στα χερια, και παρατισα την κιθαρα. Σημερα το πρωΐ δεν ενιωθα τπτ. Κανονικα λοιπον πληκτρολογιο και καπια στιγμη επιασα και την κιθαρα, συνεχισα να παιζω την ιδια φραση απο το walk και να παιζω και διαφορα αλλα. Δεν επαιξα για παραπολυ ωρα, αλλα με ξαναεπιασε το χερι μου. Ετσι λοιπον εβαλα παλι αυτο, εκανα καπιες διατασεις, του εκανα λιγο μασαζ
Και ερχομαι λοιπον να ρωτισω, παιζει να εχω καπιο προβλημα γενικοτερα με τους μυες μου η απλα καπιες φορες δουλευουν υπερβολικα και για αυτο με πιανει (εχτες σαφως δουλεψε πολυ, και ισως η χτεσινη κουραση να βγηκε και σημερα). Απλως για να ξερω οτι αν κυνδινευω περισσοτερο να το προσεχω και περισσοτερο, να πηγενω με πιο αργους ρυθμους κλπ, μην παθουμε και τπτ και πρεπει να το παρατισουμε μια για παντα το αθλημα...