Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Μπλουζάκια kithara.gr 2005

<< < (5/12) > >>

blue_jazz:
Προμηθεύτηκα και εγώ ένα στο 5Χ5. Θα πρότεινα να τυπωθούν πιο φωτεινές στάμπες. Αυτό το γκρι δεν φαίνεται όσο καλά θα έπρεπε για να γίνει και η απαραίτητη διαφήμιση. Και ίσως θα μπορούσαμε, αν και είναι λίγο δύσκολο, να παραγγείλει ο καθένας ένα μπλουζάκι με το nickname του πίσω, όπως οι μαθητικές στις τριήμερες. Πάντως θέλει κάτι να "φωτίσει" το μπλουζάκι.

Aggelo:

--- Παράθεση από: blue_jazz στις 31/07/05, 00:36 ---Προμηθεύτηκα και εγώ ένα στο 5Χ5. Θα πρότεινα να τυπωθούν πιο φωτεινές στάμπες. Αυτό το γκρι δεν φαίνεται όσο καλά θα έπρεπε για να γίνει και η απαραίτητη διαφήμιση. Και ίσως θα μπορούσαμε, αν και είναι λίγο δύσκολο, να παραγγείλει ο καθένας ένα μπλουζάκι με το nickname του πίσω, όπως οι μαθητικές στις τριήμερες. Πάντως θέλει κάτι να "φωτίσει" το μπλουζάκι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ίσως να έχεις δίκιο σε αυτό που λες, πάντως η ποιότητά τους είναι αρκετά καλή. Δεν τα περίμενα έτσι δηλαδή. Και η εκτύπωση είναι καλύτερη από άλλες μπλούζες που κατά καιρούς έχω τυπώσει σε μαγαζιά.

Βραζίλης:

--- Παράθεση από: blue_jazz στις 31/07/05, 00:36 ---Θα πρότεινα να τυπωθούν πιο φωτεινές στάμπες. Αυτό το γκρι δεν φαίνεται όσο καλά θα έπρεπε για να γίνει και η απαραίτητη διαφήμιση.
--- Τέλος παράθεσης ---

Το έκανα διακριτικό. Αν ήταν φωτεινό θα λέγατε οτι μοιάζει με διαφημιστικό σουβλατζίδικου :P


--- Παράθεση από: blue_jazz στις 31/07/05, 00:36 ---Και ίσως θα μπορούσαμε, αν και είναι λίγο δύσκολο, να παραγγείλει ο καθένας ένα μπλουζάκι με το nickname του πίσω, όπως οι μαθητικές στις τριήμερες.
--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό δεν ήταν δυνατόν να γίνει στη μαζική παραγγελία. Όποιος θέλει, μπορεί να πάει μόνος του σε κάποιο μαγαζί για να τυπώσει το όνομά του.

Kiratzoharris:
Για Γλυφαδα τι γινεται μου τη δινεις στο χερι η ταχυδρομειο?Στο λεω γιατι αυτην την εποχη δεν μπορω κεντρο ευκολα.

geni:
Παντως ειναι πολυ βολικα τα μεγεθη και σα συνθεση. Συγχαρητηρια για τις επιλογες παιδια..!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View