Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

gibson μαγνητες για epiphone

(1/4) > >>

Secretus:
ρε παιδια εκει που εψαχνα στα sites και απο δω-απο κει για κιθαρες γενικα-gibson ειδικα(κολλημα ειναι αυτο) επεσα πανω σε μαγνητες της gibson και σκευτομαι αν με συμφερει να αγορασω τους καλυτερους αυθεντικους μαγνητες gibson(170 euro max ειναι και πιο κατω) και να τους βαλω στην δικια μου epiphone SG(lefthanded-ναι ειμαι και αριστεροχειρας!). ετσι ωστε να βγαζω ηχο gibson les paul/SG.
γιαυτο πειτε τι πιστευετε/ξερετε. συμφερει? εννοω το σωμα και η ταστιερα ειναι η ιδια με βολευουν οποτε αν ο ηχος που θα εχω ειναι ιδιος η προσεγγιζει πολυ τον ηχο μιας gibson γιατι να παρω ολοκληρη νεα κιθαρα????δεν ξερω....πειτε μου αποψεις :P

Boogieman (του Kithara.gr!!!):
Koίτα, ακριβώς Gibson ήχο δεν θα έχεις (λόγω ξύλων), αλλά θα είσαι αρκετά κοντά αν αλλάξεις γενικά τα ηλεκτρικά (μαγνήτες που είπες αλλά και pots).

O Arg0 έχει κάνει κάτι παρόμοιο (και όχι μόνο...) στην SG του και ακούγεται καλά. Οπότε εδώ σταματάω, ας μιλήσει εκείνος ως πιο σχετικός επί του θέματος. 8)

Πάντως αν η κιθάρα σε βολεύει στο χέρι customάρισέ την αλλά με προσοχή. ;)

Secretus:
ναι καλα εννοειται ακριβως ηχος να μην βγει αλλα κατι με κανα πεταλακι και καλο ενισχυτη...
αλλα ομως ετσι λυνω το οικονομικο απο 1500-2000euro που θα χρειαζομουν(ως γνωστον τα μοντελα για αριστεροχειρες κανουν κατι παραπανω)
με 150 καθαρισα, και αν με καποιες επιπροσθετες ρυθμισεις εχω κατι ακομα καλυτερο τοτε δεν βλεπω το λογο να μην το κανω.
παντως περιμενω απαντησεις και απο αλλους
thx

ερεβος:
Μην μεινεις αποκλειστικα στο κεφαλαιο Gibson....Μπορεις να τσεκαρεις κι αλλες εταιρειες που βγαζουν μαγνητες (EMG, Seymour Duncan, DiMArzio κλπ) που ισως σου ταιριαξουν και καλυτερα...

Acanthor:
Δεν είναι κακή ιδέα να βάλεις καλούς μαγνήτες στην κιθάρα σου, θα βελτιώσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Παρ'όλα αυτά όμως αν ήταν όντως να φτάνει τον ήχο της Gibson τότε όσοι πήραν Gibson έκαναν μέγάλο λάθος που δεν πήραν Epiphone. Πάντως αν το μοντέλο της κιθάρας σου είναι με κολλητό μπράτσο, θα καταφέρεις πολλά στο θέμα του ήχου. Και όπως είπε ο φίλτατος έρεβος, μπορείς να τσεκάρεις κι άλλες εταιρείες μαγνητών.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View