Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Διπλος μαγνητης στην strato η αλλη....

(1/4) > >>

Flanger:
Εχω μια αμερικανικη stratocaster την κλασσικη( οχι highway ουτε deluxe).Μοντελο του 1996.εχει κλασσικα 3 μονουσ πανω μονο που εγω εχω βαλει 3 μονους kinman(αθορυβοι).προσφατα αποφασισα πωσ θα ηθελα να ακουγεται λιγακι πιο καλη ποιοτικα στο βρωμικο καναλι και να δινει λιγο περισσοτερο ογκο.οχι μεταλ και τετοια βεβαια απλα να ειναι λιγο πιο γεματη σε ροκ κομματια και να αντεχει και κατι σε hard rock(αν γινεται).να αλλαξω τον ενα μονο με καποιο διπλο και αν ναι με τι....με ενδιαφερει περισσοτερο η ποιοτητα παρα η βρωμια που θα δινει....παρακαλω μονο οσοι πραγματικα ξερουν να απαντησουν.υπαρχουν 3 ειδη 2πλων μαγνητων για strato.μονο αυτα κανει να βαλω;Η αληθεια ειναι πωσ οταν παιζω σε εναν vht στο στουντιο που παω ειμαι μια χαρα αλλα και παλι κατι καλυτερο μπορει να γινει....επισησ δεν βρισκω πουθενα τοσο μικρα αλεν που χρειαζεται για την αλλαγη του action στην γεφυρα.που θα βρω;

ερεβος:
Σιγουρα θα αποκτησεις περισσοτερο ογκο βαζοντας διπλο στη γεφυρα...Βεβαια η Στρατ δε χανει σε ογκο μονο εξαιτιας του μαγνητη αλλα και λογω των ξυλων και του βιδωτου λαιμου...Εφοσον ομως ενδιαφερεσε απλα για πιο γεματο ροκ ηχο και οχι για μεταλ ενας διπλος θα βοηθησει την κατασταση...Μπορεις να τσεκαρεις τον Seymour Duncan SVR 1 Vintage Rails ή και καποιον αλλο single coil sized humbucker της SD....

Arg0:
Κανε εναν κοπο και βγαλε το pickguard να δεις μηπως η κιθαρα σου παιρνει διπλο στη γεφυρα... Πολλες φορες δεν αλλαζουν τα κενα στο σωμα απο Fat Strat σε απλη Strat και απλα βαζουν αλλον μαγνητη...

Αν ομως δεν ισχυει αυτο δες τους εξης 3:

Di Marzio Tone Zone S

Seymour Duncan JB

Vintage Rails

fatses asteies:
Ο αδερφός μου έχει μια GnL, τύπου strat αλλά έχει ένα διπλό Seymour Duncan (δυστυχώς δε θυμάμαι ποιό) που σπλιτάρεται και μπορώ να σου πω ότι η κιθάρα είναι φανταστική. Έχει και κλασικό strat ήχο αλλά και όγκο για πιο rock κομμάτια, ακριβώς όπως το ζητάς, όχι μεταλλιές και τέτοια. Για μένα είναι η καλύτερη κιθάρα που έχω παίξει αν και έχω πιάσει και αρκετά ακριβότερες. Θα μάθω ποιούς ακριβώς μαγνήτες έχει επάνω και θα σου πω.

fenderiarhs:
afou h strat sou einai tou 96 opws les de xreiazetai skapsimo sth periptwsh pou apofasiseis na baleis diplophniako.....exei to swimming pool routing. Den eimai sigouros oti sou einai aparaithtos o diplophniakos eidika apo th stigmh pou les oti paizeis me VHT oi opoioi einai para para poly kaloi enisxutes me arketo gain gia oles tis xrhseis kai exeis hdh balei kinman sth strat sou pou epishs einai polu kaloi magnhtes.
    Na xereis oti mia kalh strat sta xeria enos kalou kitharista de xreiazetai diplophniakous k.l.p gia na exei ogko, gkazia .......me liga logia me mia strat xexwrizoun oi antres apo ta agorakia......... ;) ;) ;)

An par ola auta thes opwsdhpote na thn peiraxeis tha sou proteina h duncan hotrails (diplos se sxhma monou) h ton klassiko Jeff Beck.....nomizw de xreiazetai sustaseis.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View