Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Ασύρματο μπασο μπορώ.....;;;

<< < (2/2)

Καρχαρίας:
Θα γίνει η δουλειά σου και θα έχεις ένα καταπληκτικό ήχο λες και παίζεις μέσα από πηγάδι!!! Μόνο που θα έχουν ξεχάσει το καπάκι κλειστό! :P

morello:
εγω συμφωνω με τον κοστα στο οτι δεν αξιζουν τοσα λεφτα...εμενα μαρεσει περισσοτερο με καλωδια...ξερεις κανεις παντος απο ποιοτητα τη παιζει με τα ασυρματα?το ιδιο θα ναι?

Stergios Kourou:
Προσοχή γιατι κυκλοφορούν και μοντέλα χωρίς φιλτρο RFI.

Αν λείπει αυτο....ακούς απο τον ενισχυτή σου ταξιτζήδες...

Check also www.nadywireless.com...

Καρχαρίας:

--- Παράθεση από: qrusticks στις 14/12/05, 16:22 ---Προσοχή γιατι κυκλοφορούν και μοντέλα χωρίς φιλτρο RFI.

Αν λείπει αυτο....ακούς απο τον ενισχυτή σου ταξιτζήδες..
--- Τέλος παράθεσης ---

Bambacha!!! Δλδ διπλό εφε Winmmisterakia ;) ;) :P ;D

Winmmisterakias:
λοιπον παιδες για να μαθαινετε..... χθες το βραδυ τα συνδεσα τελικα.... Η πατεντα με τα Walkie Talkie και καταλαβα οτι δημιουργει η ολη συνδεσμολογια ενα φοβερο drive με πολυ ογκο.... :o  (εκτος βεβαια απο το noise που βγαζει ο χαμηλης ποιοτητας πομποδεκτης)...... μιλαμε για αποσταση κανα 2 μετρα στο ιδιο δωματιο!!!! δεν γινεται δηλαδη να εισαι στην τουαλετα να χεζεις και να ακους απο την κρεβατοκαμαρα δυστυχως!!!!!  :P αυτο μπορω να πω πως με χαλασε αρκετα!!!!!  8) 8)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View