Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Πετάλια Άλφα-Άλφα!

<< < (3/3)

tsagas:
Φίλε Arg0 όσον αφορά τον ήχο που ψάχνω δεν είμαι 100% κατασταλλαγμένος κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Για τον ενισχυτή έχεις δίκιο ότι είναι σημαντική επένδυση. Βασικά ο Μάρσαλ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αγορά, αλλά τί να κάνουμε τώρα... Θέλει σκέψη και έρευνα το όλο θέμα της αγοράς εξοπλισμού, αλλά πήρα κι από σας λιγες κατευθυντήριες.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Τα λέμε  :)

little les paul:
Γεια σου φιλε μου,

τα πεταλακια που θα σου προτεινα εγω ειναι καπως ακριβουτσικα αλλα αν οπως λες θελεις να κανεις προσεγμενες αγορες καλυτερα να τα τσεκαρεις!

Λοιπον..
Για Delay θα προτεινα το T-rex Replica(Ειναι αρκετα ακριβο αλλα πιστεψε με ειναι το καλυτερο πεταλι που κυκλοφορει)
Για Overdrive ενα κλασσικο Τube screamer ή το cooltron της vox που ειναι λαμπατο
Τελος θα σου προτεινα να τσεκαρεις και τα πεταλια που βγαζει η tc electronic(κ αυτα καπως ακριβα αλλα ειναι ολα εξαιρετικα!)

Βεβαια καλα τα πεταλια,αλλα αν θελεις πραγματικα να αρχισεις να στηνεις ηχο,καλυτερα να κοιταξεις πρωτα για ενισχυτη.Και κατι τελευταιο σημαντικο.Πριν αγορασεις ενα πεταλι,πρωτα τσεκαρε αν ταιριαζει με τον υπολοιπο εξοπλισμο σου(κιθαρα,ενισχυτη,λοιπα πεταλια)Οσο καλο κ ακριβο κ αν ειναι ενα πεταλι,αν δεν κολλαει με τα υπολοιπα δε θα βγαλει το αποτελεσμα που θες!(απο προσωπικη πειρα)

Αυτα και καλο κουραγιο..

m@ster k@frer:
Βασικα πρεπει να τα εχει ηδη αγορασει τα πεταλια καθως τελευταια απαντηση ηταν  το 2006.......
 8) 8) 8) 8) 8)

Jezus:
εμ, προφανως ναι!
Να προσθεσω παντως οτι το καλυτερο πεταλι ειναι αυτο που εχει τον ηχο που θες, ασχετως μαρκας και χρηματων!  :) (γιατι ζητουσε για εταιρειες, αλλες που θεωρουντε κορυφαιες σε πωλησεις εχουν μονο 1-2 καλα για αυτο που ψαχνω εγω Π.Χ.)  :)

Freedom (modeerf):

--- Παράθεση από: little les paul στις 29/04/08, 01:09 ---Και κατι τελευταιο σημαντικο.Πριν αγορασεις ενα πεταλι,πρωτα τσεκαρε αν ταιριαζει με τον υπολοιπο εξοπλισμο σου(κιθαρα,ενισχυτη,λοιπα πεταλια)

--- Τέλος παράθεσης ---

+1

Ισως και το πιο σημαντικό, γιατι καλες οι γνωμες αλλα οταν παιρνεις ενα εφε (ή ενισχυτή, ή κιθαρα ή οτιδηποτε αλλο) ενω το εξυμνουν οι υπολοιποι με βαση το δικό τους gear, αυτιά, αναγκες, γουστα κλπ κλπ, το στηνεις στο δικο σου gear και σου πεφτουν τα μουτρα απο την απογοητευση δεν ειναι και οτι καλυτερο... ;)

--- Παράθεση από: Jezus στις 29/04/08, 02:05 ---Να προσθεσω παντως οτι το καλυτερο πεταλι ειναι αυτο που εχει τον ηχο που θες, ασχετως μαρκας και χρηματων!

--- Τέλος παράθεσης ---

+1

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View