Ειδικά θέματα > Ηχογραφήσεις και Στούντιο

Το φορητό μου στούντιο™

(1/11) > >>

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Επειδή πολλές φορές έχει έρθει η συζήτηση περί στούντιο και του τι χρειάζεται κάποιος για να κάνει μια αξιοπρεπή ηχογράφηση, και επειδή (απ’ όσο φαίνεται) υπάρχει ακόμα σε πολλούς η λανθασμένη αντίληψη ότι χρειάζονται άπειρα μηχανήματα που κοστίζουν εκατομμύρια...

Αποφάσισα να καταθέσω και εγώ τις εμπειρίες μου επί του θέματος. Ελπίζω να καταφέρω να φωτίσω λίγο το μυστήριο που για πολλούς καλύπτει το θέμα «ηχογράφηση», και να λύσω κάποιες συχνές παρεξηγήσεις και λάθη που γίνονται.

Συνέχεια εδώ:
Το φορητό μου στούντιο™


8/9/2007: Επειδή υπήρξε πολύ ενδιαφέρον για το άρθρο, και πάρα πολλά άτομα μου έστειλαν ερωτήσεις για επιπλέον πληροφορίες, έγραψα ένα δεύτερο μέρος με περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Το δεύτερο μέρος εδώ:
Το φορητό μου στούντιο™ - Μέρος Β'

Καλές ηχογραφήσεις...

juggernot breaker*:
μπραβο ρε νεε κιθαρωδε πολυ σημαντικο αυτο το post.
να σαι καλαααααααααααααααααααααααααααααααα :)

ship_me_out!!!:
ΦΙΛΕ THANKS!!!!!!!!!! Μου ελεισες μια μεγαλη απορία. Να σε ρωτησω ομως κατι. Μπορω αντι για φορητο να χρησιμοποιησω κανονικο υπολογιστη???

Jimi Pap:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ειδικα για τους αρχαριους!Απλα και κατανοητα,βημα προς βημα!Θα γινοσουν πολυ καλος δασκαλος Κιθαρωδε,μπραβο. :)

Ο Νέος Κιθαρωδός:

--- Παράθεση από: parakiller στις 25/09/06, 19:48 ---ΦΙΛΕ THANKS!!!!!!!!!! Μου ελεισες μια μεγαλη απορία. Να σε ρωτησω ομως κατι. Μπορω αντι για φορητο να χρησιμοποιησω κανονικο υπολογιστη???

--- Τέλος παράθεσης ---

Φυσικότατα! Απλά με τον κανονικό υπολογιστή πρέπει η ηχογράφηση να γίνει αναγκαστικά εκεί που είναι ο υπολογιστής. Ή πρέπει να τον κουβαλήσεις. Και οι κανονικοί υπολογιστές συνήθως δεν είναι τόσο αθόρυβοι όσο οι φορητοί, οπότε ίσως και αυτό να είναι πρόβλημα...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View