--- Παράθεση από: ship_me_out!!! στις 25/09/06, 19:48 ---ΦΙΛΕ THANKS!!!!!!!!!! Μου ελεισες μια μεγαλη απορία. Να σε ρωτησω ομως κατι. Μπορω αντι για φορητο να χρησιμοποιησω κανονικο υπολογιστη???
--- Τέλος παράθεσης --- Το "έλυσες" με Υ!
hot_sauce (φλουτσ):
παίζει να το χει μάθει μετά από 5 χρόνια... :P
PAPADOPOYLOS:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ
Kosthrash:
"Ανασταίνω" αυτό το πολύ ωραίο θέμα με την ευκαιρία να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος τα νέα android tablets και τις εφαρμογές που κυκλοφορούν. Έπεσα σε μια από αυτές (Audio Evolution Mobile DAW):
και αναρωτιέμαι αν μπορεί να συνεργαστεί με ένα οποιοδήποτε android tablet και ένα USB audio interface...
(έχω στην κατοχή μου ένα φτηνό 4πύρηνο tablet και μια Lexicon Alpha που τροφοδοτείται από το USB... με την 1η ευκαιρία θα το δοκιμάσω ;D )
freemind:
Το προβλημα με τα android based συστηματα ειναι οι drivers των συσκευων κι οχι τοσο τα προγραμματα ;). Προσωπικα εχω δουλεψει tablet μονο με ψηφιακες κονσολες ( ως διασυνδεση ), ομως εκει ειναι απλως ενας driver "επιοινωνιας" της κονσολας με το tablet κι οχι κατι τοσο απαιτητικο οσο ενα recording.
Φανταζομαι πως στο μελλον θα υπαρξουν κι αρκετα εξωτερικα gadgets και για android based hardware.