Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...
Ηχομονωση ( Τεχνικες-Υλικα-Μαγαζια )
Vaiking:
--- Παράθεση από: Jezus στις 12/12/13, 11:39 ---
--- Παράθεση από: Vaiking στις 02/09/13, 22:05 ---Δικό μου το λάθος! Το διόρθωσα μόλις τώρα. Σε ευχαριστώ πολύ free! Το θέμα είναι αν δουλεύει και το blue tac ή αν απλά δεν κολλήσει πάνω στο υλικό της ηχοαπορρόφησης. Τώρα για τη διάρκεια στο χρόνο... δε σκοπεύω να γεράσω σε αυτό το σπίτι :P Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι μπόλικα κομματάκια blue tac σε κάθε φύλλο (ίσως ένα ανα 5 cm σε όλη την επιφάνεια του φύλλου, όχι μόνο περιμετρικά) και η ευχή να κρατήσει το θέμα για 3-4 χρόνια ίσως με κάποια αντικατάσταση αν και όπου χρειαστεί. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ!
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατί δεν κολάς τα ηχοαποροφτικά υλικά μόνιμα πάνω σε ένα πολύ λεπτό κόντρα πλακέ (αυτό που είναι λίγο πιο χοντρό από χαρτόνι), και μετά να κρεμάσεις αυτό στον τοίχο, σαν κάδρο ας πούμε. Και όταν φύγεις το ξεκρεμάς και το πέρνεις μαζί σου, και στον τοίχο μένουν μόνο δύο καρφάκια...
--- Τέλος παράθεσης ---
Τελικά ήδη έχω κολλήσει τα υλικά της ηχομόνωσης στο δωμάτιο με ταινίες διπλής όψης. Με ελάχιστες εξαιρέσεις έχει γίνει μια χαρά δουλειά. Φίλε Jezus η ιδέα σου είναι πολύ καλή και πρακτική αλλά δυστυχώς επειδή έπρεπε να στερεώσω πάρα πολλά κομμάτια στο τέλος θα έμπαιναν πάρα πολλά καρφιά και δε θα ήθελα να το κάνω αυτό σε επίτι που δεν είναι δικό μου Βέβαια το ξεκόλλημα κάποια στιγμή θα είναι ιδιαίτερα κουραστική υπόθεση αλλά καλύτερα αυτό απο το να με βρίζει ο ιδιοκτήτης που του γέμισα τους τοίχους με τρύπες. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τη συμβουλή σου! :)
andypap:
Τσεκάρετε για ρικοφον με αυτοκόλλητο.
Τιμή δεν θυμάμαι αλλά δεν μου φάνηκε ακριβό, τύπου 13ευρω ανά τετραγωνικό.
http://v-p.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%B7%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7/
Jezus:
Με αυτοκολητα δεν εχω δει ουτε ξερω σε τι μπορει να βολευουν, παντως υπαρχουν και ταινιες διπλης οψης κτλ, δεν ξερω ποσο καλα θα πιανουν. Εγω ειχα παρει κατι σαν σωληναρια σιλικονης και ειχαν κολλησει τελεια, και ενα spray το οποιο ομως τελικα δεν χρειαστηκε να χρησιμοποιησω (spray κολλα για ρικοφον κτλ).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση