freemind:
Το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες εκει που εργαζομουν, και συντομα ελπιζω να το χρησιμοποιω και στο σπιτακι μου ::) το C1000S της AKG που ειναι μια φτηνη λυση για την ποιοτητα που δινει
Baphomet (Πέτρος):
επειδη ρωτηθηκα με πμ το συγκεκριμενο μικροφωνο κοστισε 175 ευρω.Οποιος θελει και το καταστημα με πμ για να μην κανω διαφημιση ή δυσφημιση.
ΥΓ σημερα ειδα οτι ειχαν SHURE SM58 και BETA 58A στο fame story...καλο ή κακο ειναι τωρα αυτο..?
Arg0:
--- Παράθεση από: tsbtc στις 13/12/04, 02:37 ---ΥΓ σημερα ειδα οτι ειχαν SHURE SM58 και BETA 58A στο fame story...καλο ή κακο ειναι τωρα αυτο..? --- Τέλος παράθεσης ---
Τα SM58 τα εχω χρησιμοποιησει ενα ολοκληρο καλοκαιρι κι απο πολλους επαγγελματιες εχω ακουσει καλα λογια, οχι τοσο για τον ηχο αλλα για την σχεση τιμης και αποδοσης, οπως και για το οτι ειναι 'σκυλια'...
Εξ αλλου γιατι να ειναι κακο που σε μια 'Μουσικη Ακαδημια' (και καλα... ;) ) χρησιμοποιουν αυτα τα μικροφωνα... Ειναι σαν αν λες οτι οι Epiphone δεν ειναι καλες κιθαρες επειδη τις ειδες σε videoclip των 2Lips... ;D
Costa:
--- Παράθεση από: tsbtc στις 13/12/04, 02:37 ---επειδη ρωτηθηκα με πμ το συγκεκριμενο μικροφωνο κοστισε 175 ευρω.Οποιος θελει και το καταστημα με πμ για να μην κανω διαφημιση ή δυσφημιση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Το πήρε ο τραγουδιστης μας με 150E πριν κανα μηνα.