Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Δοκιμή 6χορδου μπάσσου.

(1/3) > >>

Sullecy:
Συγνώμη αν το γράφω σε λάθος μέρος το θέμα αυτό, μα δεν μπορούσα να το δημιουργήσω εκεί που ήθελα.:/

Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω κάποιο 6χορδο μπάσσο, εως 1000 πρπ δολλάρια. (απο ''θωμά''). Έχω κάποια στα υποψιν, (αν είχατε και εσείς τίποτα να μου προτείνατε θα ήταν ακόμα καλύτερα  :P) αλλά δέν θέλω να αγοράσω κάποιο χωρίς να το δοκιμάσω πρώτα (και ας έχω δει reviews και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.) Σκέφτηκα λοιπόν να βρώ και να δοκιμάσω σε ελληνικό μαγαζί (συγκεκριμένα στην Αθήνα :P) κάποιο απο τα 6χορδα για τα οποία ενδιαφέρομαι, ώστε να μην κάνω εντελώς ψυχρά την παραγγελία. Μάλιστα αν δέν ήταν τεράστια η διαφορά της τιμής θα το αγόραζα και απο εκεί. Ουσιαστικά ψάχνω ένα μαγαζί με κάποια σχετική ποικιλία (δν θέλω πολλά) καλών και ''φτηνών'' 6 χορδων μπάσων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

LuNaFrEaK:
Καντα μια γυρα ολα κ δοκιμασε οτι βρεις...Απλα πραγματα ;D

Sullecy:
Πήγα σε μερικά, και ακόμα και στο κεντρικό του Νακα, και δεν είχε κανένα.. για αυτό ρωτάω αν οποισδήποτε έχει κατι υπόψιν του...

bassman(4 String Suicide!):
Βασικα για ειmαι και εγω απολυτα ειλικρινης επειδη δεν με απασχολησε να παρω 6χορδο μπασο δεν εψαξα και ιδιαιτερα.Βεβαια επειδη σε οποιο μαγαζι παω κοιταω σχεδον ολα τα μπασα δεν εχω πετυχει και πολλα 6χορδα.Θα πας Εμμανουλη Μπενακη να ριξεις μια ματια(Δημου,Καγμακης),στο τελος της Σολωνος προς Ομονοια στο Musik Produktiv κ σε οποιο αλλο συναντησεις στο δρομο σου.Δυστυχως δεν εχω κατι καλυτερο να σου προτεινω.

Sullecy:
O Καγμάκης από όσο έχω δεί στην σελίδα του δέν έχει 6χορδα... τώρα όσο για τα άλλα δυο μαγαζιά που λές δέν ξέρω... Θα πεταχτώ σήμερα να δω ;)

Το μπάσο κυρίως που με ενδιαφέρει  είναι το Yamaha RBX6JM (οχι δέν το είχε ο νάκας) Ουσιαστικά μόνο το συγκεκριμένο θέλω να δοκιμάσω... Τώρα επειδή έιμαστε Ελλάδα και δέν παίζει να το βρώ εύκολα, σας έιπα διάφορα μπάσα.

Όπως και να έχει... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View