Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μαγνήτες και ηλεκτρικά

Actives σε Les Paul (?)

(1/8) > >>

GreekDudeCovers:
Απλό το θεματάκι, απλά τι γνώμη έχετε για τοποθέτηση active μαγνητών σε μια Les Paul. Epiphone, Gibson, γενικώς! Προτερήματα και μειονεκτήματα κι όλα τα ωραία!  ;D

jmone:
οι eclipse έχουν γιατί όχι και οι les paul?   ;) 

Dark_kronos:
Εγς παντος θα την εβαζα, γιατι οχι; Για να το εχει κανει και ο Zakk κατι ξερει...

gers:
Άποψή μου είναι πως σε les paul (πέρα απ αυτήν του wylde :P) δεν ταιριάζουν active.. Δεν ταιριάζουν γενικότερα με τον χαρακτήρα μιας τέτοιας κιθάρας..

mpairas:

--- Παράθεση από: gers στις 10/11/07, 22:01 ---Άποψή μου είναι πως σε les paul (πέρα απ αυτήν του wylde :P) δεν ταιριάζουν active.. Δεν ταιριάζουν γενικότερα με τον χαρακτήρα μιας τέτοιας κιθάρας..

--- Τέλος παράθεσης ---

Φιλε τζερς οταν λες περα απο αυτην του ζακκ τι εννοεις?και σε προλαβαινω πριν μου πεις οτι κ καλα του ζακκ ειναι καστομ κ ειναι φτιαγμενη συμφωνα με τα σπεκς τα δικα του!γιατι τυχαινει να εχω κ την εν λογω κι8αρα κα8ως κ μια απλη λεσ πολ καστομ κ ειλικρινα διαφορες δεν εχουν!μονο το χρωμα αλλαζει!!κ οι 2 φορανε ακτιβ ι μια απο μαμα αυτη του ζακκ κ η αλλη απο εμενα κ παιζουν κ ακουγονται το ιδιο!
οποτε η εκφραση <Δεν ταιριάζουν γενικότερα με τον χαρακτήρα μιας τέτοιας κιθάρας.. > μου ακουγεται καπως ....

ολα ειναι 8εμα κα8αρα γουστου!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View