sanders:
θελω να τοποθετησω ενα μαγνητη seymour duncan SJBJ-1B WHITE σε stratocaster classic 50's. H τοποθετηση τους κοστιζει πολυ? :)
cyclo:
και εγώ έχω πρόβλημα στο εν λόγω θέμα. όμως θέλω να τοποθετήσω Active μαγνήτες. η διαδικασία διαφέρει; πρέπει να αλλαχτούν κυκλώματα και ποντεσιόμετρα;
--- Παράθεση από: deathcore στις 11/01/08, 03:03 ---θελω να τοποθετησω ενα μαγνητη seymour duncan SJBJ-1B WHITE σε stratocaster classic 50's. H τοποθετηση τους κοστιζει πολυ? :)
--- Τέλος παράθεσης --- εγώ έβαλα έναν μαγνήτη + ένα ποντεσιόμετρο (το οποίο ήταν ανάγκη) + Service στην κιθάρα + χορδές με 70 ευρώ
GreekDudeCovers:
--- Παράθεση από: deathcore στις 11/01/08, 03:03 ---θελω να τοποθετησω ενα μαγνητη seymour duncan SJBJ-1B WHITE σε stratocaster classic 50's. H τοποθετηση τους κοστιζει πολυ? :)
--- Τέλος παράθεσης ---
Το κόστος κυμαίνεται από 30 - 50/60 ευρώ, ανάλογα με το τι θα κάνεις με τα λοιπά ηλεκτρικά (ποτενσιόμετρα, διακόπτη). Δεν είναι τίποτα τραγικό, αλλά σκέψου ότι τα 50-60 ευρώ είναι πολλά κατ'εμέ. Εγώ άλλαξα δύο μαγνήτες, και μου έβαλε και δύο 3 position switches (on/on/on) και μου πήρε αρκετά λιγότερα (που ήταν και πολύ ψιλοδουλειά,ειδικά μέσα στο μικροσκοπικό cavity της Jackson...)
TASOSGR:
Στον Τσελιο που ειχα βαλει, ή 20 ή 25 ευρω μου πηρε,χωρις αλλαγη σε ποτενσιομετρο! και για ποτενσιομετρο μια αλλη φορα μου πηρε 25ευρω.(17εκανε το push-pull pot και τα υπολοιπα για την αλλαγη)παλι καλα....
giorgos_z:
δημου 20 ευρω και δεν νομιζω να χρειαζεσαι οποιδηποτε αλλαγη σε ποτενσιομετρα κτλ