Fretwork:
Αφου ζητησω συγγνωμη και εγω για το ασχετο μνμ και επειδη με ενδιαφερει πολυ το θεμα ,ηθελα να πω πως καλο ειναι να ανεβαζουμε κομματακια/δικες μας μιξεις στο ''δικες μας συνθεσεις'' και να ανταλλαζουμε και σχολια-προτασεις-γνωμες...
Το home recording ειναι πολυ ενδιαφερον αθλημα.
PS-Ωραιος ηχος drakoumel στις κιθαρες! εγω τις προτιμω πιο ογκωδεις...ισως σου στειλω καποιες δικες μου ηχογραφησεις για γνωμη-κυριως ηχος ρυθμικων metal κιθαρων με ενδιαφερει.
drakoumel:
Fretwork και Faser σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.... Τώρα για το "δικες μας συνθέσεις" νομίζω πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τέτοιο είδος στο forum οπότε είπα να το αποφύγω και να χτυπήσω κατευθείαν όταν θα έχω έτοιμη μια ολοκληρωμένη δουλεία με 4-5 κομμάτια με φωνή που έχω στα σκαριά... Στείλε μου ότι θες...προφανώς με ενδιαφέρει τρελά το θέμα και θα ήθελα να ανταλλάξω ιδέες...
Hellborn:
Βασικα τώρα θα μπώ στην μέση πάλι και θα πώ οτι άκουσα κι άλλες δουλειές του δράκου, καθώς τον ζαχαρώνω για συνεργασία όπως προείπα :P, και αυτη που έχει ανεβάσει , ηχητικά πιστέυω οτι είναι η ποιο αδύναμη.
Fretwork είσαι ο Μουσάτος η ο άλλος απο τους Stillborn? Ωραία μπαντούλα έχετε μάγκες, χαίρεσαι να ακούς live.
Maestros:
:o Πω πω...... μπήκα να διαβάσω για το μπάσο στη μίξη, και επεσα σε έναν πόλεμο ηχοληπτομουσικότεχνολογοπαραγωγών....... :)
Ρε κάντε τη μίξη όπως σας γουστάρει στα αυτάκια σας, ακούστε και ξανακούστε το τραγούδι σε διαφορετικα μηχανήματα, και βγάλτε μόνοι σας την άκρη...
Κάπου εδώ διάβασα - και πολύ σωστά ειπώθηκε - ότι ο κάθε παραγωγός έχει τη δική του άποψη για τη μίξη σε ένα τραγούδι....
Έτσι κι αλλιώς αν το κομμάτι σας πρόκειται να δισκογραφηθεί, τότε ότι μίξη και να κάνετε θα αλλάξει στο master του studio που ελέγχει η δισκ. εταιρεία (εκ πείρας μιλάω )
IxNiLaTiS:
--- Παράθεση από: Jezus στις 21/02/08, 13:37 ---Να ρωτησω και εγω κατι ασχετο λιγο... βλεπω ολοι παραπανω γραφετε το mix ως μειξη (με ΕΙ), και οχι μιξη, που φανταζομαι θα ηταν πιο απευθειας μεταφραση. Υπαρχει ελληνικη γραφη για αυτη τη λεξη? Ευχαριστω!
-Κωστας
--- Τέλος παράθεσης ---
Κώστα η λέξη είναι Ελληνική, όπως οι περισσότερες άλλωστε ...
* Το ρήμα είναι "μείγνυμι" αλλά θα το βρεις και "μίγνυμι"