Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Εφέ

Οδηγός DIY με Φωτο: Decor πεταλιών με Water Slide Decals

<< < (7/7)

takis kampadis:

--- Παράθεση από: adr1anos στις 15/04/14, 00:54 ---
--- Παράθεση από: takis kampadis στις 14/04/14, 23:35 ---..Ένα μικρό ερώτημα έχω.Μόνο εντός νερού γίνεται η μεταβίβαση? διότι τ αεροπλάνα είναι ξύλινα......κατάλαβες.Τα decal's που μου στέλνουν από αμερική βγαίνουν και τοποθετούνται σπρώχνοντας απλά το decal σιγά σιγά απ το χαρτί προς την επιφάνεια που θες να κολλήσεις-αφού το έχεις εμβαπτίσει στο νερό.Αυτό είδα και στο demo της εταιρείας που προτείνεις απ την αγγλία.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι Τάκη, γίνεται και έτσι όπως το κάνεις, όταν πρόκειται για μικρά έως μεσαία decals. Στα μεγάλα, ειδικά όταν πρέπει να τυλιχθούν γύρω από επιφάνειες όπως τα κουτιά, η εμβύθιση είναι μονόδρομος. Εσύ απ'ότι κατάλαβα, μπορείς να εκτυπώνεις όλα σου τα decals σε ένα Α4 και να τα κόβεις κατά το δοκούν.

--- Τέλος παράθεσης ---


Ναι ακριβώς, είναι μικρά κομμάτια.!

Alani_No.13:
Γειά σας και χαρά σας, και αέρα στα πανιά σας.
Τα water slide decals πως τα ζητάω σε ελληνικό κατάστημα? Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απορία μου...
Μήπως γνωρίζει και κανείς που μπορώ να βρω σίγουρα στην Θεσσαλονίκη?

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google, κάτι παρόμοιο είναι γνωστό στην Ελλάδα ως "χαλκομανίες" σαν τρόπος διακόσμησης αυγών για το πάσχα...

Status update: Βρεθήκαν τα εν λόγω φύλα σε μαγαζί μοντελισμού στην Ναυαρίνου, στο στενό της κρέπας "Ναυαρίνο". Hobby Gallery λέγεται. Ένα φύλο για Laser εκτυπωτή διάφανο στα 6€.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View