Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Άλλα όργανα

Παρακαλώ να διαγραφεί

<< < (3/10) > >>

STEFANOS604:

atav (φλουτσ):

--- Παράθεση από: talfarlow στις 10/08/18, 13:09 ---
--- Παράθεση από: atav (φλουτσ) στις 10/08/18, 13:03 ---Ρε παιδιά... Όχι πάλι ρε παιδιά....

--- Τέλος παράθεσης ---
Μην άγχεσαι χωρίς λόγο, δεν είπαμε τίποτα προσβλητικό..Ο στέφανος δείχνει ώριμος και δεν νομίζω να περεξηγεί το ύφος μου..
Απ'οσα εχω δει και έχει ανεβάσει πάντως εγω τον σέβομαι για την αγαπη του και όσα προσπαθει να δώσει, και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι, αλλού πήγαινε το σχόλιό μου..Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί ξανά στο παρελθόν. Και εδώ και στους γείτονες. Με τον Κο Στέφανο ως OP. Και άκρη δε βγήκε. Και δε βγήκε γιατί-όπως σε όλα του σχεδόν τα θέματα-ξεκινάει αμυνόμενος πιστεύοντας ακράδαντα πως έχει δίκιο.
Όπως καταλαβαίνεις, δε μπορώ παρά να είμαι απαισιόδοξος για την τύχη του παρόντος thread. Και μακάρι να διαψευστώ.
Φυσικά και σεβόμαστε τον κόπο ενός ανθρώπου όταν θέλει να προσφέρει. Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι προς συζήτηση. Το θέμα είναι να μπορούμε να κάνουμε διάλογο, όχι προσπάθεια επιβολής της όποιας γνώμης μας. Ειδικά δε όταν υπάρχουν άνθρωποι με περισσότερες γνώσεις οι οποίοι με επιχειρήματα αποδεικνύουν τα λεγόμενά τους.Και αυτό είναι γενικό, δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό το thread.

hot_sauce (φλουτσ):

--- Παράθεση από: STEFANOS604 στις 10/08/18, 13:07 ---Ξαναρχίσαμε τα ίδια? ???

--- Τέλος παράθεσης ---
Εμείς;; ;D ;D ;D


Τέλος πάντων, δεν θα το συνεχίσω. Απλά, Στέφανε, να ξέρεις πως πρέπει να κατανοείς πώς είναι πιθανότερο να ερμηνευτούν αυτά που γράφεις. Δεν μπορείς να γράφεις σαν σε άτομα που είναι φίλοι σου χρόνια. Εδώ τα πάντα εκλαμβάνονται πιο "αντικειμενικά" και όταν αναιρείς ορισμούς μουσικής θεωρίας δεν γίνεται να μείνει αναπάντητο κάτι τέτοιο γιατί διαβάζουν και άτομα μικρότερης ηλικίας ή αλλά που ψάχνουν να μάθουν κάτι. Δεν γίνεται να υφίσταται κάτι "λάθος". Τουλάχιστον όρισέ το καταλληλότερα ώστε να μην θίγεις ούτε τη μουσική θεωρία που, όπως δηλώνεις, δεν σε ενδιαφέρει, ούτε άτομα που έχουν λιώσει για να τη μάθουν.


Δεν αμφιβάλει κανεις πως αγαπάς αυτό που κανεις αλλά, παρ'όλ'αυτά, ανακρίβειες (ειδικά όταν "αρθρογραφούμε") δεν είναι αποδέκτες. Οι διορθώσεις αυτόματες...αυτό που δημιουργεί μονίμως πρόβλημα είναι οι αντιδράσεις σου στις διορθώσεις. Αν ήσουν πιο δεκτικός δεν θα είχαμε "τα ίδια" κάθε φορά. Αυτά.


Υ.Γ.: Και δε σου λέω πως μια διόρθωση θα είναι πάντα σωστή. Αναρωτήσου όμως "τι έκανα λάθος;". Και θα τη βρούμε τη λύση...


talfarlow:

--- Παράθεση από: STEFANOS604 στις 10/08/18, 13:12 ---

--- Τέλος παράθεσης ---

εντάξει στέφανε είναι θέμα άποψης...το να αλλάξω τονική αλλα να βρίσκομαι εντος διατονικά...δηλαδη να πάρω την τονικη κάποιας βαθμίδας της ίδιας κλίμακας και να συνεχήσω να κινουμε διατονικά-διαστηματικά μέσα της  για μένα δεν αποτελεί μετατροπία...Για σένα αποτελεί...κανένα πρόβλημα...το θέμα είναι η πραγματικότητα ποια είναι...εντάξει είπες "είδος" μετατροπίας...αλλα και πάλι αγγίζει αντικειμενικότητα...σιγουρα θα έβρισκες εναν πιο καταλληλο ορισμό...

STEFANOS604:
Αντί απάντησης:
Στο video αυτό που δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπ 2011 έχουμε ''Τονική Μετατόπιση μέσα στο ίδιο τονικό κέντρο '' .Το κομμάτι ''Ο Κυρ - Αντώνης'' ,όπως και άλλα παρόμοια το παίζω με αντίστοιχα μια φυσαρμόνικα Μινόρε Αρμονικό και μια φυσαρμόνικα ματζόρε.
‘’Σήμερα’’ με την ‘’Stefanos Minor Nat key harmonica’’ κατάφερα και το παίζω με μια.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=106&v=-dm7j65kfuw

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View