Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Άλλα όργανα

Παρακαλώ να διαγραφεί

<< < (2/10) > >>

talfarlow:
Βλέπω ωραίο σκαρί..Πας στο ψάρι καθόλου?
Βγάλαμε πριν 5-6 μέρες καμιά 20αρια κιλά σαργούς...αγανακτήσαμε να τους πουλήσουμε..
Δεν ξέρω τίποτα σχετικά και σε σχέση με κάποιον ..όπου είμαι επικριτικός είναι γιατί δεν θέλω να επικρατούν απόψεις που αναιρούν αντικειμενικότητες...Επίσης δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο..είναι πασιφανές οτι λατρεύει την μουσική.Οπότε είμαστε στην ίδια πλευρά.

atav (φλουτσ):
Ρε παιδιά... Όχι πάλι ρε παιδιά....

STEFANOS604:
Ξαναρχίσαμε τα ίδια????
Στο αρχικό ποστάρισμα είπα: ....Μινορομάτζορο/ Ματζορομίνορο (αν και επισήμως δεν υφίσταται τέτοιος όρος στη μουσική θεωρία!!!!)…..
Ιδέα δεν έχω από κλασσική μετατροπία κι ‘’ούτε μ’ ενδιαφέρει’’ !!
Εμένα μ' ενδιέφερε πως μπορώ να παίξω με διατονικό όργανο τέτοια κομμάτια... και το κατάφερα και θέλω να το μεταδώσω.
Νομίζεις πως η λέξη μετατροπία είναι εύστοχος; επειδή την έδωσαν μουσικοί;  Το λέει και ο Αδάμ στη ''Αρμονία'' του πως δεν είναι η σωστή!!Ενώ την αντίστοιχη αγγλική ''modulation = διαμόρφωση'' σαν ηλεκτρονικός την θεωρώ πολύ πιο σωστή.
Τώρα το πως θα ονομάσουμε την πληθώρα των ελληνικών κομματιών (Dm/D … & Dm/F….)  που αναφέρω στο LINK , δεν το έχω βρει αν και ρώτησα από παλιά στα Forums και γι' τα ονόμασα έτσι που όμως από μικρός ακούω ότι τα λένε, ειδικά τα πρώτα

talfarlow:

--- Παράθεση από: atav (φλουτσ) στις 10/08/18, 13:03 ---Ρε παιδιά... Όχι πάλι ρε παιδιά....

--- Τέλος παράθεσης ---
Μην άγχεσαι χωρίς λόγο, δεν είπαμε τίποτα προσβλητικό..Ο στέφανος δείχνει ώριμος και δεν νομίζω να περεξηγεί το ύφος μου..
Απ'οσα εχω δει και έχει ανεβάσει πάντως εγω τον σέβομαι για την αγαπη του και όσα προσπαθει να δώσει, και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

STEFANOS604:

--- Παράθεση από: talfarlow στις 10/08/18, 13:09 ---
--- Παράθεση από: atav (φλουτσ) στις 10/08/18, 13:03 ---Ρε παιδιά... Όχι πάλι ρε παιδιά....

--- Τέλος παράθεσης ---
Μην άγχεσαι χωρίς λόγο, δεν είπαμε τίποτα προσβλητικό..Ο στέφανος δείχνει ώριμος και δεν νομίζω να περεξηγεί το ύφος μου..
Απ'οσα εχω δει και έχει ανεβάσει πάντως εγω τον σέβομαι για την αγαπη του και όσα προσπαθει να δώσει, και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευχαριστώ. Έτσι ακριβώς

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View