Ειδικά θέματα > Καταστήματα, αγορά

Μετα το brexit τι?

(1/3) > >>

saved:
Σημερα εμαθα οτι στις 31 αυτουνυ θα γινει το brexit και θελω 3 σετακια χορδες απο το εγγλαντ και σιγουρα δεν προλαβαινουν να μου τις ετοιμασουν και να ερθουν εδω πριν τις 31.
Οποτε?θα φορτοθω και δασμους κτλ κανονικα ολα θα παω για μαλι και θα βγω κουρεμενος,η θα εχει ενα καποιο διαστημα να μπει μια σειρα στο πραγμα?

Uriah:
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το ζητημα αλλα δεν νομιζω να αλλαξει το καθεστως σε μια νυχτα. Κανε την παραγγελεια σου αφοβα.

saved:
Του εστειλα mail του αυτουνου και του εξηγησα το σκεπτικο μου.
Οχι τιποτα αλλο,το site με το tension calculator το κατεβασε αυτος ο μαγκαφας που κοιτουσα για να κανω υπολιγισμους και δεν νομιζω να εχω κανει και screen shots..διπλη πικρα.
Ολοι με πολεμανε ρε συ...ω!! Καημενε εγω!! :P :P :P

Archangel:
Η επίσημη τοποθέτηση είναι πως 31.10.2019 ολοκληρώνονται οι διαδικασίες εξόδου της Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επίσημα ΔΕΝ θα δοθεί κάποια παράταση (και στην τελική γιατί να δοθεί, έχει περάσει ένας χρόνος).

Επίσης "επίσημα" δεν θα υπάρξει κάποια μεταβατική περίοδος στις συναλλαγές (ένα διπλό ίσως καθεστώς όπως τότε με το euro/δρχ του ναι μεν βγήκαμε αλλά αγόρασε το στην τιμή που είχαμε πει και το βλέπουμε την επόμενη φορά).

Με βάση αυτά που λέει ο Μπόρις, δεν θέλουν ούτε να πάρουν παράταση παραμονής ούτε να δώσουν παράταση στις οικονομικές δοσοληψίες τους (για την ακρίβεια έστειλε μια ανυπόγραφη επιστολή ζητώντας -ύστερα από πιέσεις- παράταση ως 31.01.2020... ενώ την ίδια μέρα υπήρξε 2η ενυπόγραφη επιστολή στην οποία επισήμαινε την βεβαιότητα του πως 31.10.2019 θα έχει τελειώσει η όλη υπόθεση).

Σε επαγγελματικό επίπεδο όσοι ξέρω έχουν κάνει τα κουμάντα τους και έχουν ολοκληρώσει τις παραγγελίες τους με την Αγγλία...
Τυπικά ωστόσο αρχής γενομένης από 01.11.2019 ο,τι βγαίνει και μπαίνει στην Αγγλία θα υπόκειται στους σχετικούς δασμούς...

Archangel:
επίσης η λίρα ακολουθεί μια ανοδική πορεία τον τελευταίο μήνα for what its worth...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View