Ειδικά θέματα > Καταστήματα, αγορά

πώληση με πλειστηριασμό-e-bay

(1/2) > >>

johnybak:
Καλημέρα σας και από εμένα. Η αλήθεια είναι ότι κοίταξα αρκετά στο forum σχετικά με ότι αφορά το e-bay και δεν μπόρεσα να εντοπίσω εάν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικά με πώληση με πλειστηριασμό σε αυτό. Αν είμαι σε λάθος σημείο ή αν υπάρχει κάτι που δεν είδα ευχαρίστως να διορθώσω ότι χρειαστεί.
  Μπαίνοντας στο θέμα μου λοιπόν, σκέφτομαι να πουλήσω με πλειστηριασμό, αν αυτό είναι εφικτό,  κάποιες εφημερίδες  που έχω κρατήσει εδώ και χρόνια και πιστεύω ότι ίσως έχουν μια κάποια συλλεκτική αξία. Αφορούν το euro 2004 στο ποδόσφαιρο και το eurobasket του 2005.Σε φαντασιωσικό επίπεδο σκέφτομαι ότι ίσως γίνω εκατομμυριούχος !! ;D αλλά σε ρεαλιστικό, αν μπορούσα να αποκομίσω κάποιο ποσό από αυτό(δεν μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν το ύψος του) θα ήμουν ευχαριστημένος Έχω λογαριασμό στο e-bay και έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα ψιλολόγια από εκεί. Πώληση
δεν επιχείρησα ποτέ. Έριξα μια ματιά στις οδηγίες που δίνουν εκεί αλλά έχω αρκετές απορίες σχετικά με τον πλειστηριασμό.

Βραζίλης:
Για μένα, το δύσκολο δεν είναι να φτιάξεις ένα πλειστηριασμό, αλλά να βρεις ενδιαφερόμενους...
Εγώ έχω κρατήσει ρούχα και άλλα, από τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004, σκεφτόμουν να τα βάλω προς πώληση, μετά σκέφτηκα "πόσα να δώσει κάποιος; άραγε πιάνουν 100€ όλα μαζί; αξίζει να τα δώσω για λίγα λεφτά;" ... Δεν ξέρω, δεν δοκίμασα.

johnybak:
ετσι κι αλλιως θα δοκιμασω και οτι γινει.επι του πρακτεου πως μπορει να γινει ευκολα ο πλειστηριασμος?πρεπει να μπω στο ελληνικο ebay?στο ebay.com?ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω?

vartanis:

--- Παράθεση από: johnybak στις 18/07/21, 09:25 ---..............πρεπει να μπω στο ελληνικο ebay?..............

--- Τέλος παράθεσης ---


Γιατι, υπαρχει;

Βραζίλης:
To "εύκολα" είναι σχετικό. Για όποιον δεν το έχει ξανακάνει θα του πάρει χρόνο μέχρι να δει και να καταλάβει όλες τις επιλογές και τις διαδικασίες του ebay. Αλλά, πρέπει να τις μάθεις.
Στο ebay.com μπαίνουν περισσότερο οι αμερικάνοι και ο υπόλοιπος κόσμος. Στο ebay.co.uk και άλλα "τοπικά" ebay μπαίνουν περισσότερο οι πολίτες της συγκεκριμένης χώρας, και λιγότερο ο υπόλοιπος κόσμος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View