Ε, αφου το φορουμ εχει Σεριφη και Νοσοκομα, καποιος δεν πρεπει να κανει και τον πυροσβεστη?
Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση. Εύγε!
Κοιτα ρε τι πολυταλαντος που ειμαι και δεν το φανταζομουνα... Αμα μου δειξεις ενα ποστ σου που δεν εμπλεκεσαι σε συζητηση με σαφως αντιθετη αποψη απο την πλειοψηφια των υπολοιπων συμμετεχοντων, ευχαριστως να το ανακαλεσω... Αλλα μαλλον θα το εχεις σβησει, ετσι?
Μην πας μακρυά. Τσέκαρε το παρόν thread για να καταλάβεις πως η προσωπική σου προκατάληψη, ουσιαστικά τυφλώνει την κρίση σου. Μοιρασμένες είναι οι απόψεις λίγο πολύ. Μάλιστα λίγο πριν και το delfinaki, μεταξύ άλλων, τα ίδια πράγματα είπε με μένα σε μία μόνο σειρά. Το ίδιο κι οι Pontifikas & Πελαργός. Περιέργως όμως προκύπτει και πάλι πως είμαι το πνεύμα αντιλογίας. Μάλλον θα αναιρέσω τα περί στατιστικολόγου.
Όσο για τα σβησήματα, πήγαινε στο thread που αναφέρεσαι για να πάρεις την απάντησή σου και να μην εκτοξεύεις περιττώς λάσπη.
Moi? Τελικα το ανακαλω... Δεν επιστρεφεις απο "δηθεν γραφικο εγωισμο"... Βεβαια μου παραμενει η απορια γιατι απαντας εξαρχης, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ενα 'τερας' ψυχραιμιας και εξυπηρετησεις σαν κι εσενα θα μου τη λυσει με τον γνωστο μη ειρωνικο σου τροπο...
Πρώτα απ' όλα δε νομίζω πως είμαι κι υποχρεωμένος να κάθομαι να αναλύω, πως επιλέγω τα thread που θα συμμετάσχω, ποιο σκεπτικό κρύβεται από πίσω κοκ. Δεν το ζήτησα από κανέναν, δεν το οφείλω και σε κανέναν. Ας είναι όμως. Είμαι fan της επιλογής "Εμφανιση των 10 πιο πρόσφατων μηνυμάτων." Μου λύνει τα χέρια. Εκτός των άλλων, πιστεύω περισσότερο στη "σύγκρουση" των απόψεων. Φωτίζονται περισσότερο οι πτυχές ενός θέματος, σε σχέση με την ανιαρή διαπίστωση της συμφωνίας. Τι θες δηλαδή, να πετάω ένα απλό "συμφωνώ με τον προλαλήσαντα", για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι?
Φτωχε, μικρε μου επαναστατη...
Δε θα έλεγα πως είμαι φτωχός. Μικρομεσαίας δυναμικής. Θα διαφωνήσω και με το μικρός...τουλάχιστον στα χρόνια σε καλύπτω, αν πιστεύσω το προφίλ σου. Όσο για το επαναστάτης, συ είπας. Ουδέποτε οικιώθηκα το ρόλο.
ΥΓ) Τα απαντα του Wilde κανουν καλο μαξιλαρι? Τι κριμα που δεν ζει να δει το 'υφος' του να συνεχιζεται... Η ισως καλυτερα?
Να υποθέσω πως έχεις ένα φετίχ με τον τύπο?