Η σελίδα της Κιθάρας > F.A.Q. αυτών των σελίδων

Chating & Quoting στο Forum

<< < (2/2)

Witchking:

--- Παράθεση από: Spilios στις 19/07/04, 20:00 ---Στην ψύχρα...συμφωνώ ! (Η δομή, οι κανόνες, ο σκοπός... Η σοβαρότητας της σοβαροφάνειας ! )

--- Τέλος παράθεσης ---

Επειδή και σε κάποιο άλλο θέμα , άλλο μέλος ανέφερε περί σοβαροφάνειας και του ζήτησα να εξηγήσει τι εννοεί , στο επίπεδο που αυτή η αποστροφή σου έχει να κάνει  με το forum θα ήθελα επίσης κάποια περισσότερη εξήγηση...

maria:
Σε γενικές γραμμές Πάρη συμφωνώ μαζί σου (Παρόλο που τελευταία εξαναγκάστικα να chatάρω κι εγώ λίγο στο forum) ;D.Δυστυχώς όμως ,θεωρώ πως είναι αναπόφευκτο σε ορισμένες περιπτώσεις να μην ανταπαντήσεις(πόσο μάλλον όταν κάποιοι προσπαθούν να σε προσβάλουν ή να σε μειώσουν) :-\.
Όσον αφορά τις παραθέσεις τώρα ... Βασίλη ,εσύ δίνεις το λινκ για το συγκεκριμένο θέμα ,αλλά προσωπικά εγώ δεν κατάλαβα μία όταν το διάβασα .Και είχα πρόβλημα (αν θυμάσαι μου την είχες πει κιόλας ) ;).Μόνο μετά από οδηγιες του bluewind με ΠΜ κατάφερα να μάθω επιτέλους πώς ακριβώς γίνονται οι παρεθέσεις .Θα μου πεις βέβαια -και με το δίκιο σου -"τί να κάνω ?να στείλω ΠΜ σε καθέναν για να το εμπεδώσει ?" Δεν λέω αυτό ...και όντως αποτελεί πρόβλημα το συγκεκριμένο θέμα .Δεν ξέρω ..εσύ είσαι ο γνώστης...κάποιο τρόπο θα βρείς (εγώ άλλωστε είμαι γνωστή για την ασχετοσύνη μου σε αυτά τα θέματα ).  ;D ;D

Spilios:
... στο επίπεδο που αυτή η αποστροφή σου έχει να κάνει  με το forum θα ήθελα επίσης κάποια περισσότερη εξήγηση...
--- Παράθεση ---
--- Τέλος παράθεσης ---

Ανακαλώντας, αντιστρέφω :"...η σοβαροφάνεια της σοβαρότητας !"
Ελπίζω να μη χρειάζονται περαιτέρω διευκρινήσεις !
Με εκτίμηση στο έργο που επιτελείτε ...

ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
   επισης κατι πρεπει να γινει με τι φωτογραφιες ειδηκαι στο πεδιο με τα μουσκα οργανα! Πολλες φορες γινονται και παραθεσεις σε ποστ που περιεχουν φωτο με αποτελεσμα το θεμα να "σερνρται"

Klarino8000:

--- Παράθεση από: Spilios στις 19/07/04, 20:00 ---Στην ψύχρα...συμφωνώ ! (Η δομή, οι κανόνες, ο σκοπός... Η σοβαρότητας της σοβαροφάνειας ! )
Σύμφωνοι, κατά βάθος !
Αλλά...αλλά ...
Το "χαβαλεδάκι" είναι ΖΩΤΙΚΟ !!!
Ο αχταρμάς είναι η εγρήγορση !
Είναι το ..."άπαντες όλοι έξω !!!!!!!!!!! "
Η γύρις κόντρα στον μέλανα ζωμό !!
(Και τα δυό, τόσο απαραίτητα !)

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ απολύτως... Ο Χαβαλές είναι κάτι το απαραίτητο στην καθημερινή ζωή...σαν τις νότες στο πεντάγραμο...το αλάτι στο φαγητό...όπως λέει και ένας φίλος μου νταουλιέρης...λίγο γεματούλης...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση