Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Mp3 - Mr Crowley Solo
D@ve Murray:
Απο την πρωτη στιγμη που το ακυοσα αυτο το τραγουδι αυτο το σολο με αγγιξε...καποια στιγμη θελω να το παιξω και λαιβ...ακομα δεν μου εχει κατσει...το προσπαθω...για ακουστε το και εσεις και πεστε μου??? τι δεν κανω καλα??? που υπαρχει προβλημα???
Το ξερω οτι οταν θα το ακουσετε θα ερθουν μερικα μποφορ στα ηχεια σας... επισης το μπασο ειναι λιγο δυνατα αλλα να... ο D.D. Dunn που το εγραψε ηθελε να ακουγεται πολυ...;D
Το σολακι θα το βρειτε απο εδω...
Σιδηρόπουλος:
teleio! μπραβο μιτς..
μακαρι να το παιξω και γω καποια μερα :P
guitarlover:
Dave πραγματικά εντιποσιακό :o. Φίλε μου παίζεις εκπλικτική κιθάρα τουλάχιστον από αυτό το δείγμα που ακούω εγώ. Εγώ δεν βρίσκω κάπου λάθος βέβαια δεν είμαι και αρμόδιος για να το κρίνω αλλα μου άρεσε πολύ. Όσο για το μπάσο που ακούγεται λίγο πιο δυνατά εμένα δεν μου φάνηκε άσχημο ίσα ίσα βοηθάει στο να μην ακούγεται ξερό το σολάκι.
bluechild:
Εμένα η εκτέλεση μου φάνηκε πολύ καλή. Ίσως σε 1-2 σημεία να έχασες πάρα πολύ ελάχιστα κάτι (πχ στο tapping στην αρχή μου φάνηκε κάτι να μη κόλλησε φευγαλέα). Ο ήχος της κιθάρας σου δε μου άρεσε πολύ, αλλά τέλος πάντων.. δε θα ήταν και λάμπα ... Ψηφιακό ήταν ;
Καρχαρίας:
Καλό!!!!!!!! Μπραβο φίλε!!!
Δεν μου άρεσε ο ήχος από την κιθάρα (αλλά δεν έχει να κάνει τόσο με το παίξημο) και 2 σημεία που.. :/
Πάντως πολύ καλό! Και πάλυ μπράβο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση