Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές

Mp3 - Mr Crowley Solo

<< < (2/4) > >>

Symeon:
Ρε λύκε ανάμεσα στα πρόβατα...τι κάνεις εδώ;;;ή μάλλον τι κάνω εγώ εδώ;;; ;D ;D ;D.. Αν και πιστέυω ότι το πρώτο σολάκι είναι πιο δύσκολο, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...Πολύ καλό...Η αλήθεια είναι ότι σου έχουν φύγει ένα δυό σημεία ;D αλλά τι να πείς...Πολύ καλό...μην το ρώτάς καθόλου...

Βραζίλης:
Εύγε νεε μου! Σχεδόν τέλειο!  ;)

Έχω την εντύπωση οτι σου έφυγε μια νότα στο τέλος του tapping (0:19) και μια άλλη στο 0:59.

Αναρωτιέμαι πόσο χρόνο σου πήρε να μάθεις αυτό το άκρως ενδιαφέρον σόλο...

D@ve Murray:
Πραγματι σε μερικα σημεια μου εχουν φυγει μερικες νοτες... ακομα το δουλευω για να γινει ακομα καλυτερο...

@Βασιλης...μου πηρε αρκετο καιρο...αλλα δουλευω ειδικα αυτο το τελευταιο δεκαπενθημερο....

PAPAJOHNNY:
Με αυτο το post μου δινεται η ευκαιρια να σε κραξω κιολας λοιπον:
5......4.......3.......2........1 και...

Εσυ εισαι ρε χαμενε που λες οτι δεν παιζεις ιδιαιτερα γρηγορα και τεχνικα, οτι εισαι πεντατονικιλας του κερατα!
Τι να σου πω,αν ηθελες να σε κραξω μπορουσες να με παρεις και τηλ. να στα χωσω ενα χερακι οχι να γινουμε ρεζιλι και στο forum.

Τελος παντων θα ηρεμησω και θα απαντησω σαν ανθρωπος:
Γενικα αν θα εβαζα 10 στον Randy στη δικη σου εκτελεση θα βαλω ευκολα 7!
Ευγε παλικαρι μου παντα τετοια!

vangelis:

--- Παράθεση από: PAPAJOHNNY στις 09/12/04, 18:09 ---Με αυτο το post μου δινεται η ευκαιρια να σε κραξω κιολας λοιπον:
5......4.......3.......2........1 και...

Εσυ εισαι ρε χαμενε που λες οτι δεν παιζεις ιδιαιτερα γρηγορα και τεχνικα, οτι εισαι πεντατονικιλας του κερατα!
Τι να σου πω,αν ηθελες να σε κραξω μπορουσες να με παρεις και τηλ. να στα χωσω ενα χερακι οχι να γινουμε ρεζιλι και στο forum.

Τελος παντων θα ηρεμησω και θα απαντησω σαν ανθρωπος:
Γενικα αν θα εβαζα 10 στον Randy στη δικη σου εκτελεση θα βαλω ευκολα 7!
Ευγε παλικαρι μου παντα τετοια!

--- Τέλος παράθεσης ---

xalarwne aderfe...

Dave, sumfonw me olous pou grapsane se auto to thread, kai auta pou hthela akoma na sou pw, sta eipa sto chat...pantws, mporeis, kai eisai ston swsto dromo...mpravo sou, kai sugxarhthria.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση