Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές

ELXiS --- soldier of fortune [demo] (cover)

(1/4) > >>

StRiNgBrEaKeR:
ως ακουστικη μπαντα που σεβεται τον εαυτο της, ειπαμε κι εμεις να
διασκευασουμε το συκεκριμενο κομματι για να το προωθησουμε ως demo για
καποια μαγαζια που ηθελαν να μας ακουσουν ... αλλα, ειχαμε καποια προσωπικα
προβληματακια που μας εχουνε αφησει σε κατασταση (ισως και μονιμης) αναμονης ...

ετσι ... αποφασισα να το ανεβασω εδω, για να μας ακουσετε, να μας πειτε τις
γνωμες σας, θετικες - αρνητικες, και γενικοτερα αν σας αρεσει η διασκευη ...

στο demo θα ακουσετε δυο κιθαρες (panos1984), φωνη (StRiNgBrEaKeR),
και φλογερα (το τριτο μελος της μπαντας ... η μαριεττα μας) ...

http://www.soundclick.com/bands/8/elxis_music.htm

ΥΣ ... ευχαριστω τον free για τα δικαιωματα, αφου το κομματι εχει ανεβει και απο τους δρυιδες  :P ;D

freemind:
Ναι..και εμεις με τη σειρα μας, ευχαριστουμε τους Deep Purple, που σκοτωσαμε αυτο το υπεροχο τραγουδακι τους ;D
Πολυ καλη δουλεια παιδια..Η φλογερα ειναι must ηχος τελικα, και δινει αλλη αισθηση στο κομματι... ;)

bluechild:
Δε μου άρεσε πολύ. Η φωνή μου φάνηκε περίεργη, κιθάρα κάπως πλαστική και η διασκευή πολύ στο πόδι. Σόρρυ.

Panos1984:
Μιας και τυχαινει να ειμαι ο κιθαριστας του συγκροτηματος (ELXiS (trio)), να δωσω μερικα στοιχεια για την ηχογραφηση ωστε να βοηθησουν την κριση σας...

Η ηχογραφηση εγινε σε σπιτι με ενα δυναμικο μικροφωνο, με το οποιο γραφτηκε η φωνη και η αλτο φλογερα, σε ενα pc βεβαια. Δυστηχως δεν μπορεσαμε να αποφυγουμε τις παραμορφωσεις σε μερικα σημεια, στη φωνη. Η κιθαρα περασε μεσα απο τη gt6 και μετα στο pc (προφανως οσο καλα ηλεκτρικα και να εχει μια ηλεκτρακουστικη ακουγεται πλαστικη οταν ηχογραφειται μονο καλωδιωμενη). Τα εφφε που χρησιμοποιηθηκαν ειναι reverb και EQ απο το Sonar 1 με το οποιο εγινε η ηχογραφηση και η μιξη.

Οπως καταλαβαινεται η παραγωγη ηταν οσο απλη γινοταν λογω ελλειψης εξοπλισμου και γνωσης.

Ευχαριστουμε οσους μπουν στο κοπο να μας ακουσουν και να μας πουν τα σχολια τους..

Σιδηρόπουλος:
συμπαθητικο.. η κιθαρα στην αρχη ακουγεται λιγο ωμη.. θα ηθελε ενα backing.. στρινγκς για παραδειγμα..

Πανο, προτιμώ το παιξιμο σου στο fly me to the moon ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση