Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
ELXiS --- soldier of fortune [demo] (cover)
Cuenca_60R:
Λοιπον κατέβηκε μια χαρά και μου άρεσε θα έλεγα πολύ αλλά έχω να παρατηρήσω τα εξής.Πρώτον λίγο με ξένησε η κιθάρα στο σόλο...δεν την περίμενα έτσι...όχι ότι δεν μου αρέσει, αλλά περίμενα ένα κάτι από αυτήν να σε κάνει να μαστουρώνεις όπως ακούς το σόλο.Και μου άρεσε η φωνή πολύ...αυτό να το παραδεχτώ...μόνο που λίγο στο τελείωμα έκανε ένα μικρό στραβοπάτηματακι.Η φλογέρα έδεσε ωραία...γενικά μου άρεσε και...τα σχόλια αυτά τα κάνω μόνο και μόνο επειδή είναι το αγαπημένο μου κομμάτι...απο Deep P.Αυτά συγχωρέστε με αν έκανα κανένα λάθος στις απόψεις....Αυτά...Πιστεύω εν τέλη ότι η διασκευή στο σολάκι θέλει δουλειά ακόμη...Η ποιότητα ήχου μου άρεσε
Simon Georgiou:
Δεν μενω στα της παραγωγης η οποια ειναι μετριοτατη για τους λογους που μας αναφερατε...Η φωνη ειναι παρα πολυ καλη,και σαν υφος,και σαν χροια και σαν συναισθημα..Η κιθαρα ειναι καλη αλλα θα την φανταζομουν και καλυτερη...Η φλογερα παραειναι ασυγκεραστη για τα αυτια μου,καλυτερα να μην υπηρχε καθολου κατα την μικρη ταπεινη μου αποψη...
Σε γενικες γραμμες,ενδιαφερουσα αποπειρα αλλα με μετριο αποτελεσμα που το σωζει η πολυ καλη ερμηνεια της φωνης...
Simon.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση