Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές

ELXiS --- soldier of fortune [demo] (cover)

<< < (2/4) > >>

Panos1984:
Να επισημανω οτι μιλαμε για trio (φωνες, κιθαρες, πνευστα) και το κομματι ηχογραφηθηκε οπως το παιζουμε live.. ετσι αν βαζαμε πληκτρα ή αλλο οργανο θα ηταν ακυρο...

Σιδηροπουλος> Ωχ, το ακουσες και αυτο? αυτο ειναι απο live, και μιλαμε για τελειως διαφορετικο κομματι και στυλ.. :)

Σιδηρόπουλος:

--- Παράθεση από: Panos1984 στις 13/05/05, 14:31 ---Σιδηροπουλος> Ωχ, το ακουσες και αυτο? αυτο ειναι απο live, και μιλαμε για τελειως διαφορετικο κομματι και στυλ.. :)

--- Τέλος παράθεσης ---

ωχ? το΄χα στο repeat χθες..
η κιθαρα εκει εσπερνε.. ηταν καταπληκτικη.. αν εχεις tabs στειλε ;D

master of puppets:

--- Παράθεση από: bluechild στις 13/05/05, 11:48 --- Η φωνή μου φάνηκε περίεργη, κιθάρα κάπως πλαστική και η διασκευή πολύ στο πόδι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μάλλον πρέπει να κάνεις πλάκα... :o :o

Μπράβο ρε Γιώργη...Ωραίος...Βέβαια μου άρεσε καλύτερα το live...Αλλα για πρόχειρη ηχοηράφηση κι αυτό καλό είναι... ;)

Α! Μπράβο και στα υπόλοιπα παιδιά των ELXiS...(για να μην ξεχνιόμαστε) ;)

Witchking:
Χωρίς να μένω στην παραγωγή , μου άρεσε πολύ. Η ερμηνεία του τραγουδιστή πάρα πολύ καλή , όπως και η προφορά του νομίζω. Το βασικότερο στοιχείο που έχει αυτό το τραγούδι και είναι νομίζω το συναίσθημα , περνάει μια χαρά..

Manwe:
Δεν ξέρω...περίμενα κάτι καλύτερο...βασικά αν και δεν είναι άσχημο σαν διασκευή,δεν μου αρκεί...βλέπεις το τραγούδι είναι των Deep Purple....η κιθάρα στην αρχή δεν μου άρεσε,αλλά φαντάζομαι είναι θέμα παραγωγής οπότε δικαιολογήτε...η φωνή τώρα μου άρεσε και δεν μου άρεσε...μου άρεσε γιατί είχε συναίσθημα και δεν προσπαθούσε να μιμηθεί κανέναν,αλλά πιστεύω πως θέλει ΠΟΛΥ δουλειά ώστε να είναι σωστα στον τόνο του κομματιού...εμένα μου φάνηκε πολύ χαμηλή...και σαν διασκευή θα γούσταρα ένα θλιμένο σολάρισμα :'(....αυτά...
Μανώλης.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση