Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές

1st Try

(1/2) > >>

Manwe:
Βασικά αυτό που θα ακούσετε(όσοι το αντέξετε) είναι σκόρπιες ιδεές για ένα τραγούδι...Η παραγωγή είναι χάλια αλλά δεν διαθέτω τίποτε άλλο παρά μία κλασσική και μία κάψα...Αυτά.Μανώλης.
http://www.soundclick.com/bands/0/avathar_music.htm

freemind:
Εχω μια μικρη και φριχτη υποψια οτι η κιθαρα ειναι ξεκουρδιστη. Ομως δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι υπαρχει τετοιο προβλημα, γιατι η παραμορφωση που κανει στις αρμονικες το μικροφωνο μπορει να προκαλει αυτο το προβλημα.
Το κομματι βεβαια ειναι ακομα στην αρχη, υποθετω,ετσι; Γιατι το πρωτο μερος ειναι μονο συγχορδιες ενω μετα στο κομματι που παιζει και καποια μελωδια ειναι απλα ενα F-Am με μια συγκεκριμενη μελωδια.. :-\ Σιγουρα περιμενω να ακουσω το τελειωμενο αποτελεσμα, με φωνες και μια κιθαρα ή 2... ;)

taylor gtr:
Πιστευω οτι ειναι τρομερα λιγο για να περιμενεις το οποιο ειδος κριτικης.Δουλεψε και ανεβασε κατι πιο ολοκληρωμενο...καλη συνεχεια :)

Arg0:
Σαν πρωτη ιδεα ωραιο...

Κι εμενα μου φαινεται οτι ειναι ελαχιστα ξεκουρδιστη η κιθαρα...  :-\

Παντως δουλεψε το κι ανεβασε το ολοκληρωμενο...

Α, και να προσεχεις τα level οταν ηχογραφεις...  ;)

vangelis:
einai xekourdisth h kithara...h para para para polu faltsh...einai anthologio ideon...merikes apo autes kales, merikes oxi.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση