Περι μουσικής > Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
SABBATH - εντυπωσεις!!
Αύγουστος:
Αν και με πρόλαβε ο Silent_Enigma πριν postάρω
Στην αρχή ακούστηκε ένα mix από γνωστά riffs
Έπαιξαν:
- Iron Man
- Dirty Women
- Black Sabbath
- Paranoid
- Into the Void
- After Forever
- N.I.B.
- Fairies Wear Boots
- Children of the Grave (? Δεν είμαι σίγουρος 100% αν το έπαιξαν, γι' αυτό το λέω με μια επιφύλαξη. Έχω πάθει μια ψιλοαμνησία από τις αγκωνιές που έφαγα ;D )
- Εισαγωγή Sabbath Bloody Sabbath και στη συνέχεια Electric Funeral
- Εισαγωγή απ' το Symptom of the Universe [o Ward δυστυχώς έχει βαρύνει πολύ, καμία σχέση με το παλιό παίξιμο στο συγκεκριμένο κομμάτι. (Που είσαι Cavalera να βάλεις φωτιά στα δέρματα)]
- War Pigs
- The Wizard
- και στο τέλος όταν πια είχαν φύγει απ' τη σκηνή, ακούστηκε σε playback το Changes.
O Tony όπως πάντα πιστός σε κάθε νότα, ο Geezer εξίσου καλός, ο Bill έκανε απλά τη δουλειά του, ο Ozzy θύμιζε μπαγιάτικο λείψανο και όπως ήταν αναμενόμενο άρχισε να φαλτσάρει προς το τέλος σε σημείο να μη βγαίνει η φωνή. Κατά τ' άλλα ήταν μοναδική εμπειρία. Κάτι που ονειρευόμασταν χρόνια...
Επίσης θα διαφωνίσω με τον προλαλήσαντα στο θέμα των BLS. O Zakk Wylde μαμούσε κι έδερνε. Όπως ο ίδιος λέει σε συνέντευξη στο Guitar World, 'I live, eat, breath and nuts guitar' οπότε κάθε κίνηση έστω κι αν μοιάζει ποζεριά τη δικαιολογώ. Μην ξεχνάμε οτι είναι ένα απ' τους καλύτερους κιθαρίστες στο χώρο.
cromlech:
ρε αυγουστε και γω αυτο λεω!!ο zakk αν και παλιομπιχλας γ**ησε τα παντα!!ο τυπος ειναι φοβερος και εχει χαρακτηριστικο στυλακι που τον διαφοροποιει απο αλλους.βεβαια με ozzy τον προτιμω χαλαρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο τυπος σπερνει!!! ;)
Candlemass:
Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν αυτά που ζήσαμε χθες... Οι Sabbath τα γαμ**σαν ΟΛΑ!!!
Αν και προτιμώ τον Dio στους Sabbath, υποκλίνομαι στο μεγαλείο του Ozzy!
Η αναμονή τόσων δεκαετιών για να τους δούμε live ξέσπασε στην 1,5 ώρα που έπαιξαν, η οποία μας φάνηκε πολύ λίγη! Μετά και το encore ο κόσμος δεν έλεγε να φύγει και απαιτούσαμε και 2ο.
Περιττό να πώ τι έγινε στο paranoid... Τελευταίο τραγούδι πριν το encore και να γίνεται της πουτ**νας!!! Καπνογόνα, τρελό χτύπημα με τις τελευταίες δυνάμεις που μας είχαν απομείνει, όλοι να χοροπηδάμε εκστασιασμένοι... Τι να λέμε τώρα...
Επίσης, χθες έπεσε ΤΟ ξύλο... Ήμουνα και σχετικά μπροστά στη σκηνή, ακόμα πονάω...
Στο Black Sabbath η απόλυτη καυ**α! Σηκωμένοι αναπτήρες, ατμόσφαιρα κηδείας! ;D Αν και το έπαιζαν πολύ αργάααααααααα...
P.S. Πολύ Blackmore την είδε χθές ο Slash
Riverson:
Εγω πάρ'όλο που μένω κοντά δεν πήγα αλλά άκουσα ότι έγινε χαμός.
Φωτιές σε αυτοκίνητα κλπ
cromlech:
οχι φωτιες.καθως πηγαινα εγω προς το αμαξι ειδα καποια αμαξια σπασμενα.τιποτα καραγκιοζηδες δεν θα ειχαν τι να κανουν.γελοιοι.μαλιστα μια κοπελια μιλουσε στο κινητο και περνουσα διπλα της εκεινη τη στιγμη και ειχε πλανταξει στο κλαμα.της το χαν κανει λαμπογυαλο.μαλακες
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση