Περι μουσικής > Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
SABBATH - εντυπωσεις!!
Γιάννης [nOiz]:
Μετά από 2 χρόνια το ξεθάψατε... χαχαχα!!! :D ;D
@Morpheus@:
--- Παράθεση από: -=Γιάννης=- [nOiz] στις 14/07/05, 22:17 ---
--- Παράθεση από: schizm στις 28/06/05, 15:09 ---
--- Παράθεση από: -=Γιάννης=- στις 28/06/05, 03:13 ---2: Είδατε τον Αγαμέμνωνα από το Fame Story? Στην αρχή είχε ένα καουμπόικο καπέλο στο κεφάλι, μόλις άρχισε το νταβαντούρι με τους BLS του το βούτηξα και το πέταξα πίσω, το τσαλαπάτησε όλος ο κόσμος και σε κάποια φάση το ξαναβρήκα, το πέταξα μακριά κ από χέρι σε χέρι έφτασε πάλι σ'αυτόν και το ξαναφόρεσε. Τρελός βρωμίλος. Επίσης έφαγε και γ**ώ τα μπουκάλια το παλικάρι από εμένα καθώς και μια τσίχλα κολλημένη στο λαιμό από ένα φίλο μου. Αυτά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Και για να καταλάβω ρε Γιάννη λίγο καλύτερα, το λες και καμαρώνεις δηλαδή? Έτσι έκανες την επανάστασή σου απέναντι στο τηλεοπτικό φυτώριο? Τι ακριβώς σου έκανε το ανθρωπάκι?
Σαν κάτι ψιλοθρασύδειλα μαγκάκια του γυμνασίου, που την έβλεπαν Τσε Γκεβάρα όταν έβαζαν πινέζα στο κάθισμα του καθηγητάκου. :P
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι μου έκανε? Με έσπρωχνε για να πάει μπροστά το αρχ**ι μαζί με το γορίλλα του! Έλεος ρε παιδιά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ειμασταν διπλα διπλα ;D ;D ;D ;D κοιτα μικρος που ειναι ο κοσμος ;D.Δυστυχως δεν μπορω να θυμιθω τη φατσα σου!
Μηπως ξερει κανεις κανα site που να μπορω να ανεβασω αρχειο πανω απο 300 mb?Αν θελετε το live σε video περιμενω... ;)
d3vilsoul:
Kapios na anevasei auto to video tis sinavlias re pedia :-X oxi giautous pou den pigan alla autous pou theloun na xanazisoun auti ti stigmi :'(
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση