Περι μουσικής > Μουσικά νέα και συζητήσεις
"Άγνωστα" είδη μουσικής
blue_jazz:
Τα ξέρω τα παραπάνω sites. Αλλά δεν είναι όλοι αγγλομαθείς εδώ, τουλάχιστον στο επίπεδο να κατανοήσουν πλήρως τέτοιοες σελίδες. Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω.
Highway_Star:
Τώρα για το progressive καλύτερα να μπεις στο www.progarchives.com , εκεί θα βρεις ότι ζητάς για αυτή τη μουσική και για τα πολλά παρακλάδια της όπως το Krautrock(Eloy,Grobschnitt,Faust),το Canterbury(π.χ. Caravan),το Zheul(Magma) και πολλά ακόμα...
Λιάκος:
Στο χώρο του progressive εκτός απτους πασιγνωστους Theater(τους οποιους λατρεύω) πραγματικά απίστευτη είναι οι Pain Of Salvation και όχι μόνο το Be αλλά όλα τους τα album με κορυφαία τα 3 τελευταία τους :Perfect Element, Remedy Lane, Be τα οποία τα θεωρώ ήδη κλασσικά.Πραγματικά απίστευτη μπάντα. Η μουσική ως τέχνη και καλλιτεχνική έκφραση από καλλιτέχνες.Τι άλλο να πεις? Μουσική που σου μιλά ταυτόχρονα στην καρδιά και στο μυαλό...
α... Επίσης απτους παλιούς μην ξεχνάμε και τους ΘΕΟΥΣ Rush με αποκορύφωμα το απίστευτο απόλες τις απόψεις 2112...
schizm:
Δε νομίζω πάντως πως χρειάζεται να έχεις τίποτα τρομερές γνώσεις στην αγγλική για να διαβάσεις ένα απλό ιστορικό, πόσο μάλλον να τσεκάρεις τα προτεινόμενα συγκροτήματα/δίσκους και κομμάτια.
Adramelech:
::) www.metal-archives.com
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση