Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Πεταλια μπασσου

(1/6) > >>

YmiRLinG:
Θελω να παρω καποια πεταλια μπασσου και θελω να μου πειτε γνωμες και μοντελα. Θελω οποσδηποτε ενα distortion και απο κει και περα ενα wah και ενα equalizer. Πειτε μου τι λετε και προτεινετε καμια μαρκα

Korgy:
keep faith my son.....

http://www.ehx.com/ehx2/Default.asp?q=f&f=%2FCatalog%2F19%5FFilters%2F24%5FTube%5FZipper

Fteo:
Το καλυτερο dist pedal που εχω χρησιμοποιησει για μπασο
Ibanez BD7 η καπως ετσι. (Bass distortion που δυστηχως δεν το βρισκω στο site της εταιριας)

flea:
Η boss πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη!Ειχα ακουσει το distortion και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος!Τελικα ομως αγορασα πολυεφε την zoom 607 την οποια στη συνιστω ανεπιφυλακτα!Εχεις πολλες δυνατοτητες και πολλα εφε.Εξαρταται και το ειδος που παιζεις βεβαια..Αν εισαι μεταλας τοτε ενα πολυεφε ισως να σου φανει υπερβολικο

Korgy:
BOSS-η γιαπωνέζικη-καθαρή politicaly correct επιλογή για να έχεις τον ήχο που ¨πρεπει¨ να έχεις κ όχι για έχεις τον ήχο που παντα ήθελες... 8)

ideal setup - tech 21 sansamp bass driver και  EHX tube zipper(βέβαια όλα αυτά πριν τον amp θέλουν ενα noise gate γιατί ο πραγματικά αναλογικός ήχος δεν ήταν ποτέ καθαρός σε θέματα FX )

Καλές βουτιές στην τσέπη σας :P :P :P ;D ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση