Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Κατοχύρωση στίχων
freemind:
--- Παράθεση από: vartanis στις 20/06/12, 15:46 ---
Βάλε σε ενα μεγάλο φάκελο οσα τραγούδια γουστάρεις και θα δώσεις 50 ευρώ.
Που ειναι το πρόβλημα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Η απαντηση εχει δωθει! Θα βαλεις ολα τα κομματια που ενδιαφερεσαι μεσα σε ενα μεγαλο φακελο κι ετσι εισαι καλυμμενος! Εαν ποτε γινει κατι κακο και πας στα δικαστηρια, θα εχεις το φακελο και τη μαρτυρια του συμβολαιογραφου κι επισημα πλεον με δικαστικη αποφαση θα εισαι καλυμενος!
Δεν ξερω που διαβασες πως ο συμβολαιογραφος δεν ειναι σιγουρη λυση, ομως θα ηθελα κι εγω να διαβασω αυτη την απαντηση. Θα μου εφτιαχνε το απογευμα!
Εαν καποια στιγμη εκδοσεις και CD με τις κυκλοφοριες σου, τοτε εισαι ακομα περισσοτερο καλυμμενος γιατι εχεις τον μοναδικο κωδικο isrc που το δινει η εκαστοτε IFPI της χωρας που ανηκεις κι ετσι εισαι κατοχυρωμενος δια παντος! Εαν δεν εισαι εξοικειωμενος με αυτες τις εννοιες, google it!
neoskitharistas:
θα μου επιτρεψεις να σου κανω και μια τελευταια ερωτηση; συγχωρεσε με για την αφελια μου καταρχας αλλά ενταξει προσπαθω να βρω την πιο σωστή λύση. αν βαλω ολα μου τα τραγουδια σε εναν φακελο στον συμβολαιογραφο δεν θα μοιαζει με την πνευματικη κατοχυσρωση μεσω ταχυχυδρομειου; δηλαδη δεν θα "καούν" τα υπόλοιπα τραγουδια αν ανοιχτει ο φακελος μονο και μονο για ενα τραγουδι; ή καμια σχέση;;;!
freemind:
Απλη απαντηση: Καμια σχεση! Μιλαμε για εναν εκπροσωπο του νομικου συστηματος, ο οποιος σου δινει επισημο αριθμο καταθεσης, που παραμενει εις τον αιωνα τον απαντα μεσα στα χαρτια του κρατους.
Με λιγα λογια...μπορεις να ανοιξεις τον φακελο, οσες φορες θελεις!
Και μια επιπλεον συμβουλη: Αντι να ψαχνεις απαντηση σε forums, κλεισε ενα ραντεβου με Συμβολαιογραφο, ωστε να σου εξηγησει καλυτερα πως εχουν τα πραγματα. Το ραδιο αρβυλα δεν βοηθαει πουθενα.
neoskitharistas:
φιλε μου σευχαριστω πολύ για τις απαντησεις και για το χρόνο σου :)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση