Διάφορα > Βιβλίο Εντυπώσεων
Από πού μάθατε για το kithara.gr;
sourwtiri:
ki egw eixa kanei ena search apo to www.robby.gr an thimamai kala kai vrika ti selida tou spyrou arxes tou 2000 nomizw...thimamai omws se kapoia stigmi pou mpika kai eixe ena apogoitevmeno minima stin prwti selida pou elege oti ton ekleise i aepi!megali pikra ekeini ti mera...
vassia:
egw paidia entelws tyxaia! epsaxna tragoudia me sygxordies kai kapia stigmi evala kai tin dieuthinsi tou kihara.gr!!!! :D
Νεκταρία:
Χμ, εγω τι να πω; Οτι έχω τα μέσα; Θα αρχίσετε να με βαράτε όλοι μαζί...
Τεσπα καθόμουν στο γραφείο μου και ο απεναντί μου, μου λεει θέλεις να δεις κάτι; και τσουπ εμφανιστηκε μπροστά μου μια κιθάρα και ....αυτό ήταν.....κοίταγα κοίταγα και δεν χόρταινα....ακόμα και τώρα το ίδιο συμβαίνει.....
pityian:
Πριν 4 χρόνια, όταν πρωτοέμαθα για το Internet βρήκα άπο αναζητήσεις τη σελίδα του Βασίλη με μια διεύθυνση σιδηρόδρομο που όλο άλλαζε.... Μετά ανακάλυψα το Σκρίπτο και τη σελίδα του Σπύρου... Ώσπου βγήκε το φιρμάνι της ΑΕΠΙ. Μετά η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή.Κωλύσαμε εδω και άντε να ξεκωλύσουμε...
Steph:
Εγω παλι, το εμαθα απο εναν μαθητη μου!
Συζηταγαμε συχνα για μουσικη, κοτσιρα, αντωνη, αλκινοο κλπ και οταν εμαθε οτι η αδελφη μου εχει μια νεα μανια με την κιθαρα, μου συνεστησε το site για τραγουδια. Αυτος το χρησιμοποιουσε ηδη. Εγω βεβαια ενδιαφερθηκα πιο πολυ για το φορουμ... Μονο ελπιζω να μην το ξερουν πολλοι μαθητες μου και να μπαινουν να διαβαζουν... ::) ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση