Διάφορα > Βιβλίο Εντυπώσεων
Τι μας τη δίνει στο Site?
taxfreesax:
--- Παράθεση από: buckethead RULES!! στις 14/11/08, 01:21 ---Αρκετοί θα διαφωνήσουν, αλλά μου τη δίνει που το site μετατρέπεται σε "ποιητικό" στέκι.
Επίσης βλέπω κατά καιρούς υπερβολικά πολλά ολοκληρωτικά άσχετα με μουσική threads.
--- Τέλος παράθεσης ---
εγω παντως συμφωνω μαζι σου γιατρε μου
Βραζίλης:
--- Παράθεση από: buckethead RULES!! στις 14/11/08, 01:21 ---Αρκετοί θα διαφωνήσουν, αλλά μου τη δίνει που το site μετατρέπεται σε "ποιητικό" στέκι.
Επίσης βλέπω κατά καιρούς υπερβολικά πολλά ολοκληρωτικά άσχετα με μουσική threads.
--- Τέλος παράθεσης ---
Και ποιος εμποδίζει εσένα ή οποιονδήποτε άλλον να γράψει για μουσικά θέματα; Κανένας...
Το kithara.gr καθώς μεγαλώνει βλέπει να δημιουργούνται οι ανάγκες για διάφορες ξεχωριστές περιοχές συζητήσεων ή λειτουργιών. Κάποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για μουσικά όργανα, κάποιος για στίχους, κάποιος για αγγελίες, κάποιος για τσατ, κλπ. και μπορεί να αγνοεί αυτά που δεν τον ενδιαφέρουν. Μπορούν όλοι να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη (αλλά σε διαφορετικά "δωμάτια")...
gkou:
Συμφωνώ!Ξεχωριστά είναι τα δωμάτια, αλλά πάντα φιλόξενα!Άσχετα αν κάποιοι προτιμούν να κοιτούν από τις κλειδαρότρυπες...
dunkan:
εμενα μου την δινουν τα εξης:
1)οταν υπαρχει καποια διαφωνια σε οποιοδηποτε θεμα,να βγαινουν ολοι και να λενε την γνωμη τους ΔΗΜΟΣΙΑ και οχι να μου στελνουν προσωπικα μυνηματα του στυλ..εχεις δικιο αλλα αυτος ειναι administrator η παλιος εδω μεσα οποτε μην το συνεχιζεις.αυτος ειναι και ο πιο σημαντικος λογος που εχω κοψει τα πολλα post
2)επισης μου την δινει πολυ το γεγονος οτι εχω τσιμπισει πολλους να ανεβαζουν καποιο mp3 σαν δικια τους συνθεση η δικια τους παραγωγη και τελικα να ανακαλυπτω οτι ειναι απλα δουλεια καποιου στουντιο του εξωτερικου η καποιας σχολης ηχοληψιας κλπ κλπ.και παλι ουτε μια δημοσια συγνωμη αλλα προσωπικο μυνημα...ε δεν εννοουσα οτι ειναι δικο μου απλα το εβαλα σαν δειγμα κλπ κλπ.τα σχολια δικα σας...
3)η αγενεια
vigier:
Οι 'ξερολες' που κρινουν και τους αλλους ενώ στην ουσια δεν ξερουν τιποτα.Ειδικα στο θεμα της παραγωγης...ολο κραζουν 'όχι δε χρησημοποιειται ετσι ο κομπρεσσορας,ετσι πρεπει να κανεις το eq,ετσι πρεπει να ακους τη μιξη με τα μονιτορ' κλπ κλπ.Και όταν ακους δικιες τους παραγωγες...οκ...σορρυ μεγαλε αλλα ακομα και με το κινητο μου γραφω καλυτερα.Δεν είμαι παραγωγος,ουτε 'μαστερατζης' επαγγελματιας,αλλα καποιους βασικους κανονες της παραγωγης τους ξερω και δυστυχως εχω δει να δινουν ως 'συμβουλες' τρανταχτες κοτσανες και να επιμενουν κιολας και να σου λενε ότι δεν ξερεις και ότι κανουν χρονια αυτό το πραγμα.Για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι σε 3-4 συγκεκριμένους.Τις σωστες συμβουλες τις εχω παρει από ατομα που οντως ξερουν τι λενε και κρατανε και χαμηλο προφιλ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση