Περι μουσικής > Μουσικά νέα και συζητήσεις
The Fields of the Nephilim
Mana Sama:
--- Παράθεση από: Bachante στις 31/08/06, 18:31 ---
--- Παράθεση από: Alexander the Gray στις 30/08/06, 12:20 ---Το Fallen πολύ απλά είναι ο χειρότερος δίσκος τους. Πίστεψέ με, τους έχω όλους.
Πάρε το Nephilim, και μετά το Elizium. Στο Metropolis τα'χουν 7.50 ευρά.
Εγώ είμαι ο Nephilimολόγος εδώ μέσα. Άμα έχεις καμιά ερώτηση, σε μένα. ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
To xeirotero? Ki omws maresei poly...Fallen, subsanity kommatares... ok tha ta parw syntoma!
--- Τέλος παράθεσης ---
Κομματάρες συμφωνώ. Αλλά σκέψου. Αν αυτός είναι ο χειρότερος οι άλλοι πόσο γ**άτοι θα είναι ;D
Bachante:
--- Παράθεση από: Alexander the Gray στις 31/08/06, 18:40 ---
--- Παράθεση από: Bachante στις 31/08/06, 18:31 ---
--- Παράθεση από: Alexander the Gray στις 30/08/06, 12:20 ---Το Fallen πολύ απλά είναι ο χειρότερος δίσκος τους. Πίστεψέ με, τους έχω όλους.
Πάρε το Nephilim, και μετά το Elizium. Στο Metropolis τα'χουν 7.50 ευρά.
Εγώ είμαι ο Nephilimολόγος εδώ μέσα. Άμα έχεις καμιά ερώτηση, σε μένα. ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
To xeirotero? Ki omws maresei poly...Fallen, subsanity kommatares... ok tha ta parw syntoma!
--- Τέλος παράθεσης ---
Κομματάρες συμφωνώ. Αλλά σκέψου. Αν αυτός είναι ο χειρότερος οι άλλοι πόσο γ**άτοι θα είναι ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
;D YEAH!!
satraphs:
Aσχεο-cd που στο metropolis τα βρισκω κοντα στο δεκαευρω,τα βρισκω στο alone με 15+....... :-\ Μαλλον δεν τα εκτιμουν και πολυ στο metropolis... κακο γι αυτους-καλο για μας! παρεπιπτοντως το θεμα εχει ξαναμπει!Αμα θες δες στο στην 9ατη σελιδα!
schizm:
--- Παράθεση από: satraphs στις 01/09/06, 18:35 ---:-\ Μαλλον δεν τα εκτιμουν και πολυ στο metropolis... κακο γι αυτους
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον δεν έχεις πολύ επαφή με την οικονομική πραγματικότητα, τις δυνάμεις και τις αρχές που τη διέπουν και την ανάγκη μεγιστοποίησης του κέρδους, που δεν είναι απαραίτητο πως έρχεται "εκτιμώντας" 80€ το κάθε CD. Για ένα να είσαι βέβαιος...δε σου κάνουν χάρη ρίχνοντας τις τιμές χαμηλά, αλλά εξασφαλίζουν το βέλτιστο για τους ίδιους και την πολιτική τους. Και μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα.
GarvinFromBlackout:
--- Παράθεση από: schizm στις 01/09/06, 19:26 ---
--- Παράθεση από: satraphs στις 01/09/06, 18:35 ---:-\ Μαλλον δεν τα εκτιμουν και πολυ στο metropolis... κακο γι αυτους
--- Τέλος παράθεσης ---
άμα εκτιμούσαν τις τιμές,τότε τα cd των beatles έπρεπε να τα πλήρωνεις πάνω από 50000 ευρώ το καθένα!
--- Τέλος παράθεσης ---
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση