Περι μουσικής > Μουσικά νέα και συζητήσεις

The d00m topic

(1/12) > >>

Eyemaster:
Τι γίνεται ρε παιδιά, ακούει κανείς εδώ καθόλου DOOM;

Εννοώ δηλαδή αν γουστάρετε κάτι σαν αυτό,
...ή αυτό,
...αυτό,
...αυτό,
(βεβαίως αυτό,)
...ή έστω αυτό ρε αδερφέ.

Σχολιάστε και εκφραστείτε ελεύθερα 8)

edit by parlats: παρακαλώ μην γράφετε ύβρεις!

CADMUS:
Εγώ ακούω κ παίζω σε doom μπάντα τα τελευταία 5 χρόνια,αλλά τα συγκροτήματα που παρουσιάζεις δεν είναι παρά μόνο η κορυφή του παγόβουνου...επίσης έχεις αφήσει απ'έξω τους My Dying Bride.Μεγάλη παράλειψη κ δεν το περίμενα απο έναν φανατικό(όπως καταλαβαίνω πως είσαι).Κ δεν έχεις βάλει τους Solitude Aeturnus?!?Ε όχι...
Πέρα απο την πλάκα,απλά ψάχνεις να βρείς συνοδοιπόρους σε αυτόν τον μακρύ κ σκοτεινό δρόμο της καταδίκης ή θέλεις να επεκταθείς περαιτέρω στο θέμα του doom?

RBnikos:
oi myduyingbride einai oi deuteroi...cathedral kai candlemass oi kalliteroi pisteuoi(oi sabs alli katigoria) me sindares epicus domicus metallicus,garden of unearthly delights kai alla...alla auto to eidos prosopika den me trelenei...

Eyemaster:

--- Παράθεση από: CADMUS στις 13/10/06, 18:57 ---Εγώ ακούω κ παίζω σε doom μπάντα τα τελευταία 5 χρόνια,αλλά τα συγκροτήματα που παρουσιάζεις δεν είναι παρά μόνο η κορυφή του παγόβουνου...επίσης έχεις αφήσει απ'έξω τους My Dying Bride.Μεγάλη παράλειψη κ δεν το περίμενα απο έναν φανατικό(όπως καταλαβαίνω πως είσαι).Κ δεν έχεις βάλει τους Solitude Aeturnus?!?Ε όχι...
Πέρα απο την πλάκα,απλά ψάχνεις να βρείς συνοδοιπόρους σε αυτόν τον μακρύ κ σκοτεινό δρόμο της καταδίκης ή θέλεις να επεκταθείς περαιτέρω στο θέμα του doom?

--- Τέλος παράθεσης ---
Όσο για τα bold...
--- Παράθεση από: RBnikos στις 13/10/06, 19:04 ---oi myduyingbride einai oi deuteroi...
--- Τέλος παράθεσης ---
;)

Απο κει και πέρα, όντως έχω βάλει την κορυφή του παγόβουνου, ήταν δυνατό να βάλω 100 φωτογραφίες σε ένα post; Ενδεικτικές οι επιλογές μου, προσπάθησα χοντρά να βάλω έναν εκπρόσωπο από κάθε doom "υπο-είδος"...

Οι Solitude Aeturnus είναι σαφώς ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για το doom, και μάλιστα (δεν ξέρω αν γνωρίζεις) αυτές τις μέρες, αρχές Νοέμβρη συγκεκριμένα, περιμένουμε το καινούριο τους:

...το οποίο, από δείγματα που έχω ακούσει, προβλέπεται να σαρώσει τα πάντα!

Επίσης οι My Dying Bride κρατάνε γερά, καθώς το πρόσφατο "A Line of Deathless Kings" μου φαίνεται στα πρώτα ακούσματα ότι δεν έχει ψεγάδι! Ακόμα, το νέο των Krux του Leif Edling δείχνει ότι οι όροι "doom" και "πειραματισμός" δεν είναι σε καμία περίπτωση ξένοι μεταξύ τους! Ακούστε αυτά για νέες κυκλοφορίες, είναι αρκετά για να βουλώσουν το στόμα σε όσους ισχυρίζονται ότι το doom πέθανε και τέτοιες βλακείες.

ΥΓ: Σε ποια doom μπάντα παίζεις; Μπορεί να σε ξέρω αφού μέχρι πριν 2-3 χρόνια ήμουν κι εγώ ενεργό μέλος της "σκηνής".

aris 13888, ο saprikios anathematistis:
Toυς Αναθεμα (στα πρωτα τους τουλαχιστον...) πώς και δεν τους έβαλε κανείς;; Τουλαχιστον εγω αυτους ξερω.. (οπως και τους Paradise Lost, απο αυτους εχω σιντια, απο τους αλλους ξερω μονο το ονομα...)

Εdit: http://www.cyclingcolours.nl/forum/viewtopic.php?t=3910

::) ::)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση