Περι μουσικής > Μουσικά νέα και συζητήσεις

The d00m topic

<< < (12/12)

Bachante:

--- Παράθεση από: sterghios στις 28/11/06, 10:27 ---
--- Παράθεση από: Bachante στις 26/11/06, 13:20 ---
--- Παράθεση από: sterghios στις 20/11/06, 11:06 ---
Μπηκε στη μεση η εταιρια, γλυκαθηκανε καποιοι καβαλημενοι απο τα φραγκα, πηρανε ποδι καποιοι οι οποιοι δεν τους αρεσε η αλλαγη κατευθηνσης... Μαθαινει πολλα κανεις στο Λονδινο οταν παει για μπυρες και πεφτει πανω σε διαφορες μορφες του μεταλ...

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν ενοείς τον Matt Archer (drums) εφυγε μετα το Icon γιατι οι υπολοιποι δεν ηταν ικανοποιημενοι απο αυτον. Διαβασα καπου οτι ειχε βαρεθει την ολη φαση με τα ντραμς και ενω ολοι οι PL αναπτυσονταν τεχνικα και συνθετικά αυτος εμενε στάσιμος, μη μου πεις οτι τα drums στο Icon σε ικανοποιουν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και τι εγινε μετα την επιτυχια του Draconian Times?

--- Τέλος παράθεσης ---

Έδειξαν ποσο σπουδαίοι ΄μουσικοί είναι κυκλοφοροντας το (κορυφαίο κατα τη γνώμη μου) One second σε ενα εντελώς διαφορετικό στυλ λιγότερο μεταλ πολλα goth rock και industrial στοιχεία σε πανέμορφές συνθέσεις (take me down, one second, blood of another,this cold life). Πολυ πιθανόν πολλοι να ξενερωσαν με τη στροφη στη καριέρα τους αλλα μου φαίνεται αστείο να κατηγορουντε για εμπορικοποιηση καθώς ακομα και οι ιδιοι οι PL ηξεραν οτιδεν υπήρχε περιπτωση να φτασουν τις 1,000,000 πωλησεις του Drac times. 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση