Περι μουσικής > Μουσικά νέα και συζητήσεις

ΕΛΕΟΣ!Οι Πυξ λαξ ΔΕΝ ειναι ροκ...

(1/10) > >>

bassman(4 String Suicide!):
Λοιπον αυτο ειναι κατι που εχω ακουσει πολλες φορες και σημερα δεν αντεξα αλλο.Ηρθε μια παρεα Φινλανδων και με ρωτησε αν ξερω μια ροκ μπαντα..τους πυξ λαξ(εδω γελανε..).Και καλα οι ξενοι..οτι ακουσουν λενε.Ομως μου εχουν αναφερει συχνα τους Πυξ λαξ ως ροκ συγκροτημα.Ενταξει λεω..καποια κομματια εχουν ροκ ακουσμα..αλλα δεν ειναι ροκ.Εχω αρκετα αλμπουμ τους..κυριως τα πρωτα..μου αρεσουν παρα το γεγονος οτι τους κραζουνε για διαφορους λογους..αλλα ροκ δεν ειναι.Τι αποψη εχετε επι του θεματος?Μηπως ειμαι παραλογος? ???

Μάνος Καμπούρης (m.k.):
 Ρε Μάνο, για να παίξεις ροκ, πρέπει πρώτα απ' όλα να παίζεις μουσική. Και τι σχέση έχουν γενικά με τη μουσική οι "Πυξ Λαξ" για να θεωρούνται μετά ειδικά ροκ?  ;D  :-X

bassman(4 String Suicide!):
Εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι Πυξ λαξ..παρα το γεγονος οτι εχουν ευκολα κομματια.Δεν συμφωνω οτι δεν ξερουν μουσικη..για αυτο που παιζουν(η μαλλον επαιζαν) , το οποιο ναι ειναι ευκολο..ειναι καλοι..και τα κομματια τους εχουν αγαπηθει αρκετα νομιζω απο πολυ κοσμο οπως και απο επιδοξους κιθαριστες.Απλα δεν τους βρισκω τοσο ροκ ρε παιδια..

tzamrock:
rock ειναι κ το ρεμπετικο το ξερετε?..οι Πυξ Λαξ ειναι rock κ σαφεστατα ξερουν απο μουσικη..rock ειναι ενας ευρυτερος τροπος ζωης κ οχι 5,10,100 συγκεκριμενα συγκροτηματα...

Yngwie who?:
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Πυξ Λαξ είναι το ροκ άλλοθι των σκυλάδων...Και για να το κάνω πιο λιανά,εννοώ ότι κάθε σκυλί που θέλει τάχαμου να πει ότι ακούει κάτι πιο έντεχνο και ροκίζον αναφέρεται σ' αυτούς.'Όταν ακούσει όμως το νέο σκυλοτράγουδο της Βίσση,ανεβαίνει στα τραπέζια...Δεν ξεχνάω δε,με ποιο τραγούδι έκαναν την πρώτη μεγάλη επιτυχία τους και ποιος μέγας λαικοσκυλάς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια το ερμήνευσε αξέχαστα :P

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση