Περι μουσικής > Μουσικά νέα και συζητήσεις
ΕΛΕΟΣ!Οι Πυξ λαξ ΔΕΝ ειναι ροκ...
PAN.84:
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες που δεν θεωρούν απαραίτητο να βάζουμε ταμπέλες και να προσπαθούμε,ντε και καλά,να κατατάξουμε τους Πύξ-Λάξ σε κάποια ή κάποιες κατηγορίες ''μουσικές'' ;).
Έγραφαν μουσική,αγαπήθηκαν και [ακούστηκαν(!)] από πολύ κόσμο και κράτησαν μία στάση αξιοσέβαστη,απέναντι στο κοινό τους κυρίως :)!
Το rock διαφέρει ώς πρός τον τρόπο έκφρασής του από τον καθ'ένα,αλλά μήπως η ουσία του είναι ίδια σε όλους; :)
Μήπως το ''Μ'αεροπλάνα και βαπόρια'' έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με τα κομμάτια του Hendrix κ.α. ???;; Περισσότερα από τις διαφορές τους μήπως;;
Κι εγώ δεν ξέρω και ίσως να μην έχει και τόσο νόημα να μάθω ;D
master of puppets:
ρε γμτ......δεν σ'αρέσουν αλλα όλο με τους πυξ λαξ και τους him ασχολειστε....δεν ειναι δύνατον.....δεν μ'αρεσουν οι πυξ λαξ..βάζω θεμα να τους θαψω....το ίδιο και με τους him..ρε παιδια....απλα λύση.....αλλαζουμε σταθμο....δεν αγοραζουμε cd....δεν ακουμε....
P.D.L.:
Ρε παιδιά...μια ερώτηση για έναν συγκεκριμένο κομμάτι του θέματος Πυξ Λαξ.....έχω ακούσει από πάρα πολλούς σχετικά με την απλότητα της μουσικής τους...και όλο τους τα χώνουνε επειδή γράφουν πάνω σε δύο - τρεις κλίμακες μόνο....Δηλαδή πρέπει να έχουν να είναι από λίγο έως πολύ περίεργο ένα κομμάτι για να το δεχτείτε; Δεν μπορώ να καταλάβω...
Και κάτι ακόμα...Ποιος μπορεί από όλους όσους δεν συμπαθούν τους Πυξ Λαξ και δεν τους βρίσκουν ροκ...να μου πουν τα κριτήρια με τα οποία κρίνουν αν κάποιος παίζει ροκ ή όχι...
spio:
Εγώ σας λέω πως το 70% από αυτούς που τους βρίζετε θέλετε να το παίξετε κάποιοι.
Επειχειρήματα
1. Είναι πολύ απλοί.
Είδαμε και τους dragonforce, που παίζουν τοσο πόλυπλοκα πράγματα, πόσο τους αγαπάτε.
2. Δεν είναι ροκ.
Και επειδή δεν είναι; Ξεφύγετε από το στύλ "Εγώ είμαι μεταλοροκάς και ακούω μόνο ροκ και πάνω. Όλα τα άλλα είναι εμπορικά σκουπίδια." Δηλαδή η μουσική αρχίζει και τελειώνει στο ροκ;;; Τον Bob Marley γιατί όλοι οι ροκάδες τον γουστάρουν; Ήταν ροκ;
Επίσης οι Πύξ Λάξ είναι ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της Ελλάδας. Ποιος άλλος είναι πολύ καλύτερος από αυτούς; Οι τρύπες (respect) και άντε τα Διάφανα Κρίνα. Και στο κάτω κάτω αφού δεν τους γουστάρετε γιατί ανοίγετε θέματα γι'αυτούς;; Μη τους ακούτε.
Αυτά...
bairn of mosul:
επειδη τυχαινει να ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα οι πυξ λαξ απο ελλαδα,δεν καταλαβαινω γιατι τοση χολη για αυτη την μπαντα.ετσι δε γινεται παντα με αυτον που εχει επιτυχια?ολοι πανε να τον φανε...θελετε δε θελετε οι πυξ λαξ στιγματισαν την ελληνικη μουσικη τα 90'ς και βγαλανε τραγουδαρες...τρανη αποδειξη τα λαιβ τους και η αγαπη του κοσμου που σιγοτραγουδαγαει ακομα και τωρα τραγουδια τους.τελος,σεβαστηκαν το κοινο και με τον κορεσμο ηρθε και το τελος τους,δε συνεχισαν για να βγαλουν λεφτα(ενω θα μπορουσαν).οσο για το αν ειναι ροκ,περα απο τα τεχνοκρατικα που δεν ειμαι αρμοδιος,πιστευω οτι το ροκ το χεις μεσα σου...συνδυαζαν κατ'εμε και εντεχνο και ροκ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση