Περι μουσικής > Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές

Nταλαρας-Μαρινελα ΝΕΟ CD

(1/6) > >>

Alchimistis:
Πως σας φανηκε το νεο cd του Νταλαρα με την Μαρινελα?

Panos324:
Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω αγοράσει ακόμα το CD. :-\
Έχω ακούσει όμως αρκετά τραγούδια στο ραδιόφωνο και μπορώ να πώ πως είναι πάρα πολύ ωραία. ;)
Σε ποιόν έλληνα δεν αρέσει το ερωτιάρικο "Σταλιά-Σταλιά" π.χ.  :D

Θοδωρής:
Εχω ακούσει αρκετά τραγούδια και εγώ .Ομως η επιλογή που ακουσα απο το ραδιόφωνο ,δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτική του δίσκου ,όμως σε αυτά που άκουσα δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστικα ιδιαίτερα ,Εχοντας το δίσκο της Μαρινέλας πρίν 3 χρόνια περίπου στον ίδιο χώρο ,μάλλον αυτός είναι αρκετά κατώτερος .Ούτε η Μαρινέλα ήταν στις καλλίτερες στιγμές της (χωρίς να μπορώ να κατακάβω τον λόγο ) ούτε πολύ περισσότερο ο Νταλάρας (που μάλλον είθελε να κάνει ακόμα μία συνεργασία ,χωρίς να τον πολυνοιάζει το αποτέλεσμα).Αν ακούσω ολόκληρο τον δίσκο θα έχω καλλίτερη άποψη .

Alchimistis:
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
--- Παράθεση ---ούτε πολύ περισσότερο ο Νταλάρας (που μάλλον είθελε να κάνει ακόμα μία συνεργασία ,χωρίς να τον πολυνοιάζει το αποτέλεσμα)
--- Τέλος παράθεσης ---
.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ(ΜΑΡΙΝΕΛΑ)

Θοδωρής:
Δεν κατάλαβες νομίζω ,την συνεργασία δεν την έκανε για πλάκα ,αλλα γιατί την ειχε απο χρόνια αποθημένο (άλλωστε λιγες του μενουν ακομα για κλεισει ο κύκλος ).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση