Περι μουσικής > Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές

Nταλαρας-Μαρινελα ΝΕΟ CD

<< < (2/6) > >>

Fighter:
 :)O Νταλάρας τι άλλο μπορεί να θέλει απο την καρριέρα του...(έχει κάνει ήδη πολλά)  ::)
Οπότε πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια κάνει πραγματα και συνεργασίες προτότυπες και αλλες φορες παραξενες και απροσμενες....με σκοπό να αφήσει τόσο μεγάλη δουλειά πίσω του...
ώστε να γίνει ο πλέον αξεπεραστος τραγουδιστής...στην Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες... ??? ::) :-\
Αν αυτο τον εκφράζει....μπράβο του....
( δεν λέω οτι δεν ειναι μεγαλος καλλιτεχνης...λέω οτι μπορουσε να συγκρατηθει περισσότερο σε καποια πραγματα...)

Pontifikas:
Όχι άλλο Νταλάρα...έλεος. >:(

pimami:
Μιλώντας για μουσική είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε στον Νταλάρα. και μιλώντας για νέες κυκλοφορίες αξίζει τον κόπο μια αναφορά στον εν λόγω δίσκο.... Καλός ο δίσκος, αλλά live σαν αυτό του "Ορφέα" δεν ξαναγίνονται......... ήμουν 4 χρονών τότε.........

Alchimistis:
Ρε παιδια ο ανθρωπος ειναι κορυφη αντικειμενικα μπορει να σταθει διπλα στον Καζατζιδη και στον μπιθικωτση.
--- Παράθεση ---Αν αυτο τον εκφράζει....μπράβο του....
--- Τέλος παράθεσης ---
για πες μας ρε Fighter ποιος ειναι ο στοχος του καθε καλιτεχνη να αφησει μεγαλο εργο πισω του.Ετσι οπως τον παρουσιαζεται δινεται την εντυπωση για ενα ευτελη,απληστο τραγουδιστει που στοχος του ειναι να επικρατησει στην Δισκογραφια.Ελεος πια ας σκεφτουμε οτι γεμισε 2 συνεχομενες μερες το ολυμπικο σταδιο(160.000 κοσμο!!) πραγμα που δεν το εχει κανει αλλος εκτος απο τον ολυμπιακο ;D.Αλλωστε υπαρχουν πολλοι που δεν μπορεσαν να πανε στο Μεγαρο για να τον δουν οπως εγω και θα ηθελαν πολυ να κουσουν εστω το cd.Ολα αυτα τα ειπα εξαιτιας καποιον ειρωνικων σχολιων απο καποιους που ουτε εχουν ακουσει το cd...Ας σεβαστουμε και λιγο τα μεγαλα ονοματα καλος ο πορτοκαλογλου ρε Fighter αλλα μην μου βγαζεις τον Νταλαρα σκαρτο...ρε MERCY,MERCY (Γεωργιου speaking)

Fighter:

--- Παράθεση από: Alchimistis στις 01/05/03, 17:56 ---Ρε παιδια ο ανθρωπος ειναι κορυφη αντικειμενικα μπορει να σταθει διπλα στον Καζατζιδη και στον μπιθικωτση.
--- Παράθεση ---Αν αυτο τον εκφράζει....μπράβο του....
--- Τέλος παράθεσης ---
για πες μας ρε Fighter ποιος ειναι ο στοχος του καθε καλιτεχνη να αφησει μεγαλο εργο πισω του.Ετσι οπως τον παρουσιαζεται δινεται την εντυπωση για ενα ευτελη,απληστο τραγουδιστει που στοχος του ειναι να επικρατησει στην Δισκογραφια.Ελεος πια ας σκεφτουμε οτι γεμισε 2 συνεχομενες μερες το ολυμπικο σταδιο(160.000 κοσμο!!) πραγμα που δεν το εχει κανει αλλος εκτος απο τον ολυμπιακο ;D.Αλλωστε υπαρχουν πολλοι που δεν μπορεσαν να πανε στο Μεγαρο για να τον δουν οπως εγω και θα ηθελαν πολυ να κουσουν εστω το cd.Ολα αυτα τα ειπα εξαιτιας καποιον ειρωνικων σχολιων απο καποιους που ουτε εχουν ακουσει το cd...Ας σεβαστουμε και λιγο τα μεγαλα ονοματα καλος ο πορτοκαλογλου ρε Fighter αλλα μην μου βγαζεις τον Νταλαρα σκαρτο...ρε MERCY,MERCY (Γεωργιου speaking)
--- Τέλος παράθεσης ---

;D ;D ;D Δεν εχω να πω τιποτα ....το μονο που εχω να πω...ειναι...να διαβαζεις και τα προηγούμενα threads πριν γραψεις τιποτα...

--- Παράθεση ---δεν λεω οτι δεν ειναι μεγαλος καλλιτεχνης...λέω οτι μπορουσε να συγκρατηθει περισσοτερο σε καποια πράγματα... )
--- Τέλος παράθεσης ---

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση