Η σελίδα της Κιθάρας > F.A.Q. αυτών των σελίδων

Γιατί δεν γράφετε όλοι με Ελληνικούς χαρακτήρες

<< < (3/6) > >>

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Να πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε την υποστήριξη ελληνικών για τις διάφορες εκδόσεις των Windows:

Win 98
- Start->Settings->Control Panel->Add/Remove Programs->Windows Setup->Multilanguage Support->Greek->OK->OK
- Start->Settings->Control Panel->Keyboard->Language->Add->Greek->OK->OK

Win NT
- Start->Settings->Control Panel->Keyboard->Input Locales->Add->Greek->OK

Win2k
- Start->Settings->Control Panel->Regional Options->General->Language Settings for the system->Greek->OK
- Start->Settings->Control Panel->Keyboard->Input Locales->Add->Greek->OK

WinXP
- Start->Control Panel->Regional Options->Languages->Details->Add->Greek->OK->OK

- Σε όλες τις περιπτώσεις αλλάζουμε μεταξύ του ελληνικού και του ξένου πληκτρολογίου πατώντας τα πλήκτρα Αριστερό-Alt και Αριστερό-Shift (κεφαλαίων) μαζί.
- Για Windows NT/2000/XP είναι απαραίτητο να έχουμε πρόσβαση διαχειριστή (Administrator) στο σύστημα.
- Κατά την εγκατάσταση των ελληνικών θα χρειαστείτε κατά πάσα πιθανότητα το αντίστοιχο CD των Windows που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή.

eleftheria:
Οκ βρε παιδιά το καταλαβαίνω να μενει κανείς στο εξωτερικό.Όπως επίσης και να μην έχει περασμένα τα ελληνικά.Στη δική μου περίπτωση ομως...;Έχω Windows XP.Τα ελληνικά είναι μια χαρά περασμένα,αλλά απ'οτι φαίνεται έχω πρόβλημα με το internet.Μέχρι να ολοκληρωθεί η προβολή οποιασδήποτε σελίδας,μπορώ να γράψω ελληνικά,μετα πάει κατευθείαν σε λατινικούς(ας πούμε)χαρακτήρες.Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα δεν πιάνει.ΐΏΉΏΒ(ftou den to prolaba blepete?ΐΏΉΏΒ=opoios)Opoios loipon mporei na me boh8hsei 8a to ektimousa polu.Alliws anagastika 8a me yposthte... :( Oxi tipote allo eida ki epa8a na ma8w na grafw me latinikous... :-[

analogio:
Στα XP μπορειτε να γραφετε και να διαβαζετε Ελληνικα και απο Αγγλια και απο Γροιλανδια

Intenet Explorer-
View-
Enconding-
Greek (Windows)

Για Ελληνικο πληκτρολογιο

Δεξι κλικ πανω στη γλωσσα
Settings-
Add-
Greek-

Επισης εκει μπορειτε να βρειτε και το περιφημο
Greek Polytonic.

Προσωπικα τα γκρηγκλις καταστρεφουν τα ματια μου και μ'αηδιαζουν σωματικως.

eleftheria:

--- Παράθεση από: Θοδωρής στις 24/05/02, 21:41 ---Αντε παιδια κάντε καμιά προσπάθεια μπάς και -δούμε άσπρη μέρα-
--- Τέλος παράθεσης ---

Δοκίμασα όλα αυτα που λέτε αλλά τζίφος... :-\Αλλά επειδή κι εμένα με ενοχλεί να διαβάζω λατινικούς χαρακτήρες και πολλές φορές προσπερνάω τα μηνύματα που είναι γραμένα έτσι,κάνω την εξής διαδικασία.Γράφω τα μηνύματα μου στο WordPad και μετα Copy Paste και τελείωσε η υπόθεση.

Θοδωρή δεν πιστεύω να έχεις παράπονο.. :)

Enior:

--- Παράθεση από: tasoulis στις 24/05/02, 22:46 ---για σας πεδια.. πος παει?? λοιπον.. οπως ειπαν πολοι ζουν στο εχωτερικο.. οπως και εγω! αλλα εχω πανω στο pc μου ελληνικους χαρακτηρες αλλα το προβλιμα ειναι οτι για να γραψω ενα μυνημα στα ελληνικα μου περνει μια ωρα!!! στα αγγλικα σε δευτερολεπτα τελιωνω! ετσι προτιμω να γραφω αγγλικα! αλλα στην περιπτωση που αποφασησουν οι admin. τη χρηση ελληνικων χαρακτηρων θα το κανω.. αλλα θα προτημουσα να μηνει οπως ειναι το forum!! :) ;) ;D ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

Τουλάχιστον αν είναι να γράφουμε στα ελληνικά, να γίνεται με σωστή ορθογραφία...Αλλιώς καλύτερα greeklish..No offence mate...

Move on, be brave, don't weep on my grave,
cause i am no longer here, but please never let
your memory of me dissapear...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση