Περι μουσικής > Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις

Schoolwave 2007

(1/25) > >>

Marios Demigod:
Επιτελους βγηκαν τα αποτελεσματα για τα 80 συγκροτηματα που επιλεχθηκαν για τις ακροασεις της Αθηνας αναμεσα απο 280!!!

http://www.theschooligans.gr/news_article.php?id=70

*επελεξαν και το δικο μου συγκροτημα (FateDenial) και ελπιζω να παιξουμε τελικα!  :D

drummer_boy:
Έλεος!!! Αίσχος!!! Ρε ναι! Με πειράζει που δεν πέρασε το band μου... Αλλά δεν το λέω για αυτό! Δείτε ποιοι άλλοι πέρασαν!!! Και μερικούς τους έχω ακούσει και είναι αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Πείτε ότι θέλετε! Εγώ δεν πιστεύω πως είναι σωστά τα κριτήρια... >:( >:(

YmiRLinG:
Μαλλον δεν ειναι αυτα που νομιζεις...

spoilt:
loipon apo meria mou ola einai stratigiki to ti aresei se mas kai to ti oxi tora eleos apla kapoioi kopiasame polloi gia kati dn eidame apotelesma dn peirazei...osoi dn perasan min stenaxoriestai kante ta live sas na goustarei to koino sas kai ola ta alla mporei na erthoun argotera eukairies doxa to theo mporei na mas dosei polles i zoi...pantos to oti perasan merikous athlious einai kai auto mia stratigiki gia na mporesoun na koxoun pio eukola sigrotimata kai min nomizete oti dn xeroun apo tora tin teleutaia 20ada..........

j.free:
Παιδιά έλεος.... Εγώ είμαι εντελώς απογοητευμένος απο την όποια "στρατηγική" που ακολουθήθηκε.
Αν είναι δυνατόν μέσα στους όρους συμμετοχής να βλέπεις πως το πολύ ένα μέλος της μπάντας να έχει τελειώσει το σχολείο κ απο την αλλη να βλέπεις συγκροτήματα που συμμετείχαν το 2005 ( !!!  :o  :o) να παίρνουν τις θέσεις άλλων συγκροτημάτων που θέλουν να δείξουν τη δουλειά τους . Οπότε ενίσταμαι σε 2 σημεία :
1: Τι έγινε δηλαδή ρε σκούλιγκανς ?? κοιτάμε να μάσουμε κόσμο στο φεστιβάλ κ φέρνουμε την ίδια αναμασημένη τροφή που είδαμε περισυ κ προπερσυ ?? Φέτος εγω ξέρω πως πολλά συγκροτήματα που άξιζαν αποκλείστηκαν απο την πρώτη κιόλας φάση για να περάσουν οι περσυνοί. Δε λέω... γ**άτοι οι steel blood πχ αλλα τους είδαμε !! Και όποιες πόρτες ανοίγονται με το σκουλγουέιβ τους ανοίχτηκαν ! Αυτές οι πόρτες τώρα καλό θα είναι να ανοιχτούν κ για άλλους...Αν θέλετε να συμμετέχουν τέτοιες μπάντες φέρτε τις ως guest...

2: Είναι δυνατόν συγκρότημα που έπαιξε το 2005, με μέλη οριακά στο όριο ηλικίας ( η τάξης σχολείου μάλλον ) να είναι ακόμα εντός αυτών των ορίων ?? Αντί να περνάτε τέτοια συγκροτήματα περάστε κάποια άλλα που να μην σας έκαναν τόση καλή εντύπωση κ δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία στις ζωντανές ακροάσεις !! Και για να μην κάνει κανείς τη χαζομάρα να πεί πως αυτά που λέω είναι λόγια του αέρα κ θεωρίες συνομωσίας, θα αναφέρω οτι γνωρίζω συγκρότημα που πέρασε στις ακροάσεις κ δεν πάει σχολειο κάποιο απο τα μέλη του.. Ονόματα δεν αναφέρω ( κ ούτε προκειται ) αν κ πιστεύω πως οι διοργανωτές τα γνωρίζουν αυτά...Τεσπα.. αρκετά κακός έγινα για σήμερα...

Αυτό είναι το παραπονό μου, γιατί βλέπω ενα γ**άτο φεστιβάλ κ μια ωραία διωργάνωση να επιδείδεται σε μ@λ@κίες, όταν οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 200.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση