Περι μουσικής > Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις

Metal Healing Festival

<< < (3/4) > >>

pan-The_gunslinger:
Κι αυτή το παραέκαναν με τις αλλαγές τοποθεσιών. Αν είναι δυνατόν λόγω της αυξημένης ζήτησης να αλλάζει ο χώρος του φεστιβάλ. Μετά τη DiDi ήρθε και η Metal Bolt....

dead_men_walking:
Ελα κακίες τώρα!!!
Δεν ξέρω απο πού είναι ο φίλος αλλά...
Εμείς που είμαστε απο εδώ πάνω πρέπει όλοι να το στηρίξουμε γιατί αν γυρίσουμε την πλάτη δεν πρόκειται να συνεχιστεί.
Και από την άλλη δεν παίζει να κατεβαίνουμε συνέχεια τόσα χλμ κάτω Αθήνα.
Δεν το αντέχει η τσέπη όπως και να'χει!!!
Καλές τιμές έχει!
Φεστιβάλ πραγματικ'ο είναι και όχι μόνο στο όνομα!
Κάμπινκ παίζει!
Γα*ώ τους χώρους είναι και αρκετά κοντά στην θεσσαλονίκη...
.....και η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η Βόρειο Ελλάδα πρέπει να έχει το δικό της φεστιβάλ!

Και απ'όσο ξέρω και έχω μάθει,τα παιδιά της διοργάνωσης πρώτα μεταλλάδες είναι και μετά διοργανωτές.Το κάνουν επειδή και αυτοί το γουστάρουν!

bilias:
~ THE STONE ROCKERS NIGHTSTALKER CONFIRMED FOR THE 1ST DAY OF MH FESTIVAL

~ THE VIKING FOLK METALLERS FROM FINLAND MOONSORROW CONFIRMED FOR THE 2ND DAY OF MH FESTIVAL

~ THE ELECTRO/INDUSTRIAL GREEKS SIVA SIX CONFIRMED FOR AN AFTER LIVE SHOW @ 3RD DAY OF MH FESTIVAL

~ THE ROCK/POP/TROPICAL GREEKS CONFIRMED FOR AN AFTER LIVE SHOW @ 2ND DAY OF MH FESTIVAL

EVERY NIGHT (3 DAYS) 01:40 - 02:00 GOTH/STRIP DANCE SHOW

~ FULL PROGRAMM OF MH FESTIVAL ACTS CLICK HERE

~ DUE TO NEW VENUE CAMPING WILL BE CHARGED 2 EUR PER DAY & 4 EUR THE 3DAYS

Kiratzoharris:
Τι εγινε πηγε κανεις?Πως ηταν?

bilias:
Δελτίο τύπου
Η Metal Bolt Productions και το Metal Healing Festival θέλουν από καρδιάς να ευχαριστήσουν τους υποστηρικτές αυτής της πολύ δύσκολης προσπάθειας. Θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους μουσικόφιλους που βρέθηκαν εκεί καθώς και όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για αυτό το γεγονός. Το τριήμερο αυτό ήταν ένα απαιτητικό εγχείρημα στο οποίο η διοργάνωση διέθεσε όλες τις δυνάμεις της ώστε να διεξαχθεί όσο πιο ομαλά γίνεται. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να την ξαφνική εμφάνιση μη υπολογισμένων παραμέτρων. Εδώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι υπήρξαν οργανωτικά λάθη. Λάθη όπως το χρονοδιάγραμμα εμφάνισης των συγκροτημάτων. Λάθη που μας έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια ώστε την χρονιά που μας έρχεται, όλη η διοργάνωση να ανέβει αρκετά σκαλιά σε θέματα ποιότητας! Οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη σε ορισμένα συγκροτήματα της 2ης σκηνής για τα λάθη μας.  Αφουγκραζόμαστε τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας για το επόμενο Metal Healing Festival. Το κοινό -δηλαδή εσείς- είστε η κινητήρια δύναμη του φεστιβάλ! Θέλουμε να έχουμε τη στήριξή σας! Σύντομα το Metal Healing Festival θα έχει νέο (αποκλειστικά δικό του) site! Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παρακάτω e-mail:
info@metalbolt.com
bilias@metalbolt.com

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση