Περι μουσικής > Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ - Live Solo Flamenco Guitar-Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής 21-6-07

<< < (2/3) > >>

Θοδωρής:
Δυστυχώς λόγψ οικογενειακών προβλημάτων της τελευταίας στιγμής ,δεν μπόρεσα να έρθω.Ελπίσω κάποια άλλη φορά να σε απολαύσω.Αν έχεις κάποιο άλλο ρεσιτάλ στείλε το εδώ να το δούμε.

Acanthor:
Ωραία πράγματα! Περιμένουμε ενημέρωση για τις επόμενες εμφανίσεις σου. Δυστυχώς λόγω πρόβας δεν μπόρεσα να έρθω, ελπίζω όμως την επόμενη φορά να είμαι εκεί!  ;)

By the way, Thanks for Myspace add! (MotherFunkerZ ;D)

newGuitarMan:
Οκ φίλε Γιάννη ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) :)
Δεν ήμουν κρυμμένος βασικά ήμουν κοντά στη σκηνή στα αριστερά όπως έβλεπες εσύ αλλά μετά το τέλος είδα κόσμο να σου μιλάει και δεν ήθελα να σου πιάσω και εγώ τι συζήτηση γιατί μπορεί να είχες δουλειά (τα τρεχάματα που είπες).
Πάντως ρε παιδιά πρέπει να φοράμε kithara.gr διακριτικά να ξέρουμε ποιος είναι ποιος σε διάφορες τέτοιες εκδηλώσεις ;D

Santa:

--- Παράθεση από: newGuitarMan στις 22/06/07, 12:31 ---Οκ φίλε Γιάννη ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) :)
Δεν ήμουν κρυμμένος βασικά ήμουν κοντά στη σκηνή στα αριστερά όπως έβλεπες εσύ αλλά μετά το τέλος είδα κόσμο να σου μιλάει και δεν ήθελα να σου πιάσω και εγώ τι συζήτηση γιατί μπορεί να είχες δουλειά (τα τρεχάματα που είπες).
Πάντως ρε παιδιά πρέπει να φοράμε kithara.gr διακριτικά να ξέρουμε ποιος είναι ποιος σε διάφορες τέτοιες εκδηλώσεις ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι θα τραγουδάμε τον ύμνο του κιθάρα και θα καταλαβαινόμαστε :P ;D Πολύ ωραίος Γιάννη! Και γενικά και οι τρεις που είδαμε (οι τρεις τελευταίοι). Μπράβο στην κοπελίτσα με το βιολί, ήταν ωραία αλλά είχε αρκετό άγχος από ότι φάνηκε :) Να πω επίσης πώς ο χόρος έδενε τέλεια με τη μουσική και ήταν ο πλέον ιδανικός για μια τέτοια εκδήλωση. Πραγματικά αισθανόμουν κάποια στιγμή σαν να είμαι σε παραμύθι :) Αλλά προσγειώθηκα κάπως ανώμαλα με τους φύλακες να σφυρίζουν και να μας κυνηγούν να φύγουμε ;D

Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood:

--- Παράθεση από: newGuitarMan στις 22/06/07, 12:31 ---...βασικά ήμουν κοντά στη σκηνή στα αριστερά όπως έβλεπες εσύ...

--- Τέλος παράθεσης ---
Και σε δυο καρέκλες εκει κοντά, ήταν 2 κοτσιδιάρηδες με μπύρες στα χέρια? ;D ;D ;D ;D

Όσο για τις Heavy Duty κιθάρες, απλά έχουν μια έχτρα επίστροση (οι φλαμένγκο) γύρω απο την οπή του ηχείου, ακριβώς για τα κρουστά σημεία των κομματιών...

--- Παράθεση από: www.ioannis.org στις 22/06/07, 03:05 ---Κλείνοντας, ένα ειλικρινες συγνώμη στον Μεταβαρόνο Isnogood που δεν ειχα την ευχέρια (λογω τρεχαματων την τελευταία στιγμης) να απαντήσω πιο αναλυτικά και διεξοδικά στις ερωτήσεις του...
Απλά, η οργανωση ειχε μερικά , πως να το πώ, μικρα κενά που μας αγχώσανε λιγάκι....

--- Τέλος παράθεσης ---
Αντε απο κει βρε!!  ;D ;D ;D Για να μιλήσουμε απο κοντά ήρθα και σου μίλησα, όχι για απορίες! Οι απορίες, λύνονται και μέσω π.μ., αλλα να έχουμε μιλήσει και μια φορά απο κοντά!

Όπως και να χει, είχες πολύ ωραίο παίξιμο, μου άρεσε πολύ ο έλεγχος στα rasqueados... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι...Πολύς αντίχειρας....Είναι μέρος της τεχνικής του φλαμένγκο, ή λόγω των κοντών νυχιών που ανέφερες?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση