Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΕΠΙ
G-hamsteR:
Είδα το topic και επειδή δν ξέρω τι θα πει καλλιτεχνης εκτός ΑΕΠΙ, είπα να ρωτήσω. Μπορεί να μου εφηγήσει κάποιος?
Βραζίλης:
Εννοούμε, καλλιτέχνης του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα δεν αντιπροσωπεύονται από την ΑΕΠΙ, ο καλλιτέχνης δεν έχει κανένα συμβόλαιο με αυτήν.
7:
--- Παράθεση από: Καρχαρίας στις 13/09/04, 08:44 ---
--- Παράθεση από: Holly Diver στις 11/09/04, 14:44 ---
--- Παράθεση από: Καρχαρίας στις 06/09/04, 08:28 ---
--- Παράθεση από: Metaller στις 05/09/04, 13:59 ---Ex Humans
Αντίδραση
Panx Romana
Αδιέξοδο
Stress
Χάσμα
Δε μου έρχετε άλλο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Όλοι οι καλλιτέχνες της Wipe Out είναι εκτός ΑΕΠΙ και φυσικά όλα τα punkικα group... Τα περισσότερα ντέμο έχουν, καμία σχέση με ΑΕΠΙ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι αλλά στους ex humans πχ οι στίχοι είναι κρυμμένοι
--- Τέλος παράθεσης ---
Είσαι σίγουρος ότι οι Ex Humans ανήκουν στην Wipe Out? Νομίζω πως όχι, δεν είμαι σπίτι τώρα να το διαπιστώσω, αλλά δεν πρέπει..
Επειδή περί θέματος ΑΕΠΙ έχω μιλήσει προσωπικά με τον Θεοδωρή κριθάρη (Wipe Out) μου είπε ότι καμιά από τις μπάντες του δεν υποχρέωνε να γραφτεί στην ΑΕΠΙ εκτός αν το ήθελε η ίδια η μπάντα. Τώρα punk μπάντες να θέλουν κάτι τέτοιο λίγο χλωμό...
--- Τέλος παράθεσης ---
Καμια μπαντα απο τις παραπανω δεν ειναι-ηταν στην ΑΕΠΙ.Οι Ex-Humans δεν ηταν στην wipe out αλλα στην enigma οπως και οι Αδιεξοδο.Οι Χασμα και οι Αντιδραση πια βγαζουν μονοι τους τις δουλειες τους.
Οι Stress αρχικα ειχαν βγαλει μονοι τους το δισκο και μετα τον επανακυκλοφορησαν με την wipe out αλλα τα δικαιωματα τους ανηκουν και φυσικα δεν εχουν σχεση με ΑΕΠΙ.
Πιστευω πως οι mods εχουν το ελευθερο απο ολα τα πιο πανω συγκροτηματα να βαλουν τους στιχους χωρις να υπαρξει προβλημα(αυτο ελειπε κιολας).
Mpekra:
re pedia post kapios ena link me FREE partitoures gia metal/rock bands,psaxnw to hallowed ground twn wasp kai de mporw na to vrw me tpt,eyxaristw
Βραζίλης:
Mpekra, μήπως είσαι εκτός θέματος; Κοίτα ξανά τον τίτλο της συζήτησης. Και την επόμενη φορά γράψε με ελληνικά.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση