Περι μουσικής > Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
The Spaghetti Incident
Pontifikas:
Ξέρεις Απόλλωνα δεν κάθονται όλοι να το ψυρίσουν τόσο το πράγμα.Εγώ ακούω ότι κάθεται καλά στα αυτιά μου.Αν δεν μου αρέσει το σταματάω εκεί και δεν κάθομαι να το φιλοσοφίσω. Αν μέσα από κάποιο κομμάτι βγαίνουν κάποια νοήματα το κοιτάω μετά.Δεν θα ζαλίσω τα αυτιά μου μόνο και μόνο επειδή υπάρχει και μια άλλη όψη.Άποψή μου βέβαια.Δεν καταλαβαίνω γιατί το Spaggeti Incident αποκτάει περισσότερη αξία επειδή δείχνει τις επιρροές των Guns ή κάνει ευρέως(σε όλους τους Εβραίους δηλ. :P) γνωστά κάποια κομμάτια. Καθε αυτό μπορεί να σταθεί ακουστικά? Σε μένα δεν μπορούσε:
--- Παράθεση ---Συμπερασματικά θα έλεγα ότι πρέπει να είναι κανείς πολύ φίλος και των Guns n' roses και του punk για να τού αρέσει το "Spaghetti incident".
--- Τέλος παράθεσης ---
διότι ίσως μου λείπει το δεύτερο συστατικό που αναφέρεις.
Απόλλων:
Φίλε Ποντίφηκα, όπως παρατηρείς και εσύ, είχα αναφέρει εξ αρχής ότι κάποια συνάφεια, αν όχι αγάπη για το punk είναι μάλλον απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να αρέσει σε κάποιον αυτό το άλμπουμ. Αυτό όμως είναι άσχετο με το αν το άλμπουμ είναι καλό ή όχι, πράγμα το οποίο ήταν και το θέμα της συζήτησης. Επειδή π.χ. εμένα δεν μου αρέσει η reggae, δεν σημαίνει ότι μπορώ να υποστηρίξω ότι δεν υπάρχουν ποιοτικές προσπάθειες σε αυτό το είδος. Ούτε μπορώ να πω σε κάποιον που με ρωτάει σχετικά να μην ακούει reggae μόνο και μόνο επειδή δεν αρέσει σε μένα.
Όσο για την πρώτη σου παρατήρηση, μάλλον έχεις δίκιο. Ποιός κάθεται να την ψάξει τη δουλειά σήμερα... πόσο μάλλον να το "φιλοσοφήσει" ή να το "ψειρίσει". Μόνο κάτι παρανοϊκοί και οπισθοδρομικοί όπως εγώ... ::)
jagmaster:
egw pantws pou to epsaksa,eida oti oi diaskeues tou en logw album einai kiriolektika paigmenes sto podi...olofanero oti to sigrotima pigaine pato...ti na pw? eidika to black leather les kai to paizoun dimosioi ipalliloi...krima,giati sigoura mporousan kalitera...
gia na akousoume kati pio fresko twra! :) ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση