Ειδικά θέματα > Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Αλλαγή/Αντικατάσταση λογότυπου σε κιθάρα
GreekDudeCovers:
Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Ξέρω ότι σε fender mimes/replicas κλπ. βγαίνουν κάτι τέτοια ταμπελάκια, αλλά για τις υπόλοιπες? Ας πούμε σε μια Ibanez μπορεί να σβηστεί το λογότυπο και να μπεί κάτι άλλο? Ή σε μια epiphone π.χ.? Μπορεί να γίνει σε φάση DIY ή θέλει κι αυτό μάστορα, τριψίματα, καλλιγραφίες κλπ.?
Metal Tiger:
Σε ibanez κτλ. εχω δει στο bay λογοτυπα ετοιμα, αν ενοεις να γραφει κατι αλλο και οχι Ibanez πχ, μπορεις να το φτιαξεις ευκολα απ οτι ξερω, ωστοσο δεν ξερω να σου πω πως να το φτιαξεις...
The common cunning linguist:
Κάνε μια αναζήτηση στο projectguitar.com γιατί νομίζω ότι έχει 1-2 tutorials σχετικά. ;)
Johnie Darko:
Απο οσο ξερω απο μοντελισμο, υπαρχουν ετοιμα διαφανη φιλμ χαλκομανιας που μπορεις να εκτυπωσεις πανω τους οτι θελεις.
Πχ φτιαχνεις ενα σχεδι στο photoshop και μετα το εκτυπωνεισ πανω σε ενα τετοιο φιλμ χαλκομανιας. Μετα αφου στεγνωσει μπορεις να το τοποθετησεις πανω στο headstock (αρκει να εχεισ βγαλει το προηγουμενο logo, αν υπαρχει). Για να το ασφαλισεις, περνας απο πανω ενα χερακι βερνικι της αρεσκειας σου (πχ gloss, satin).
faser:
--- Παράθεση από: Tony G. στις 19/11/07, 16:46 ---Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, θα την ψάξω λίγο σχετικά και θα δώ τι θα γίνει. Το παλιό λογότυπο δεν θέλει και τρίψιμο να φύγει εντελώς, και μετά ξανά βάψιμο για να τοποθετηθεί το νέο?
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι σκέφτεσαι να κάνεις Tony; Να βγάλεις το λογότυπο της Ibanez και να κολλήσεις Tom Anderson από πάνω ;D ;D;
Εγώ σκέφτομαι να βάψω την Ιbanez JS 1000 μου απο μπλέ σε chrome (aka chromeboy) αλλά πολύ φοβάμαι ότι όσοι την δουν θα με πάρουν με τις πέτρες οπότε το αφήνω ::)..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση